Aysegul_3838 Yazmelegi_ ya gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşaallah kaç günlük oldunuz normal mi sezeryan mı oldu
Yazmelegi_ Aysegul_3838 Teşekkür ederim sizde sağlıkla kavuşun inşallah, 12 günlük olduk sezeryan oldu
Novamomy Aysegul_3838 aynen çok ama çok zor hem sıcak hemde eklem ağrıları baya arttı yerinde duramayan ben ağrılardan zor yürümeye başladım bugünümüze şükür tek sağlıklı doğsunlarda 🙏🏻
Aysegul_3838 Novamomy inşaallah cnm inşaallah bende yerimde duramıyorum belkide bu yüzden çok agrimiz oluyor ben mecburen ayakta durmak zorundayim iki tane daha oğlum var mecbur çocuklar durmuyor
Novamomy Aysegul_3838 Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zormuş benim ilk bebeğim inşallah ama çalışmaya alıştığım için sürekli oturmak zor geliyo ama ağrılardan uzun süre yatamıyorum senin normal mi doğum olacak ?
Aysegul_3838 1melekannesi3858 maaşallah az kalmış sizinde ne durumdasınız hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ikimelekannesi38 Erkilette kime gidiyorsunuz memnun musunuz varmi cevrenizde orda dogum yapan memnun kalan acaba ?
Aysegul_3838 Ikimelekannesi38 kıvanç Şahin’e gidiyorum memnunum şükür doğum yapan duymadım doğumumu şehir hastanesinde yapacağım inşaallah
1melekannesi3858 Aysegul_3838 valla ilk Cevat beye gidiyordum o gitti sonra erdem şahine gittim oda iyi ama izine çıkacağı için bende 3 günde bi muayne olduğum için Hüseyin aksoyw gidecem
1melekannesi3858 Aysegul_3838 asko bilgin olsun en az 3 kere muayne olman gerek belkide 4 kere yoksa kabul etmiyo sehir hastanesi takibi başka hastanede doğumu orfa olunca