Gizemcan12 minnosbirkiz eveet aynı şeyler benimde yaşadıklarım. Hiç korkmayın bunları düşünerek zaten hamile bile kalsanız sağlıklı gebelik geçiremezsiniz,ben yaşadıklarımı unutup hiç bir şey olmamış gibi devam etmeye çalıştım ve çok şükür sağlıklıda ilerledi iyi düşünün iyi olsun
minnosbirkiz Gizemcan12 bende elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum, aşırı stresli oluyorum özellikle kan verirken, bütün modum düşüyor, gece gözüme uyku girmiyor, yemeden içmeden kesiliyorum 🥺 diyorum bu şekilde bebek sağlıklıysa bile zarar vereceksin 😔
Gizemcan12 minnosbirkiz çok iyi anlıyorum sizi ben her kan verişimde sabahı sabah ederdim ama Allah büyük olacağına inanıyorum sizinde inşallah
Kartopu minnosbirkiz biz şubatta transfer yaptık ilk denemede başarılı oldu elhamdulillah. Bakırköy’de özel klinik Ayşe Karahasanoğlu, tavsiye ederim🌹
twinsmom__ minnosbirkiz öncelikle allah yardımcınız olsun Bu konuda herkes kendi gittiğini tavsiye edecek elbette Fiyatlar konusunda da vallahi üzülüyorum yaptıranlara biz resmen battık😔 Reklamını yapmayı sevmeyen bi adam Yiğit Çakıroğlu acıbadem maslakta bülent tıraşla birlikte çalışıyorlar Hayatımda gördüğüm en naif insan diyebilirim Gidin aklınızda ki tüm doktorlarla görüşün hangisinde kendinizi rahat hissedecekseniz onunla devam edin İlk denememizde ikizlerime hamile kaldım allah yiğit hocadan razı olsun benim için çok zor bi tedaviydi sayesinde üstesinden geldim ama yine diyorum fiyatlar gerçekten insanı zorluyor😔
minnosbirkiz twinsmom__ teşekkür ederim canım, çok şükür bizim minik süpriz yaptı kendiliğinden geldi, 6 aylık hamileyim 🥰
twinsmom__ minnosbirkiz ayyy ben tarihe bakmadan yazdım özür dilerim utandım şimdi🙈😅 Ama o kadar sevindim ki normal yollardan hamile kalmana, benim yaşadığımı kimse yaşamasın istiyorum Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi🥹🧿
minnosbirkiz twinsmom__ estağfurullah olur mu öyle şey, günler benzer ondan olmuştur, tamda bu ayda açmışım konu başlığını 😁 Çok teşekkür ederim, Allahım herkese kolaylıkla, yormadan üzmeden nasip etsin, hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah 🥰🥰