Ebebe Lafayette kilo hesaplaması vücut ölçülerinin ortalamasına göre yapılıyor tahmini. Kafa ve göbek ölçülerinden biri belki geride çıktıysa doktor o yüzden öyle demiş olabilir diye düşünüyorum ben
Fatos43 -gizem_ peynir yoğurt süt ceviz muz süt ürünlerinden kesin tüketmen lazım sağlıkla doğar inşallah 🤗
Esum -gizem_ geçen okumuştum ceviz kuru kayısı yumurta ve kaşar peyniri anneden çok bebeğe yariyormus ☺️
Tubaozcelik -gizem_ bence kilosu gayet iyi bizde bugun 27+ 2 olduk kilosu 1100 Gr normal dedi doktorumuz endişe etme bence
Tubaozcelik Bana da doktorum et ve süt ürünleri tüketemediğim için kabak çekirdeği badem ve kaşar peyniri önermişti
Ilkay08 28 haftamda kontrolde benım bebegım 1200 gramdı ve normal dedi doktor anlamdımkı size neden öyle demiş
Ayse321 -gizem_ ben çok fazla kaşar peyniri ve siyah zeytin yerdim ve bebeğim 39 haftalik doğdu 4100 gram olarak 2 haftada önden gidiyordu
Melikeee123 -gizem_ Kesinlikle muz hergun 1 tane yemen lazım evet kabızlık yapiyo ama Bi o kadar da çocuğa kilo yapiyo yoğurt ceviz bunlar da önemli
minnakkraker -gizem_ bence kilo yüzünden değil ölçümleri geri çıktığı için öyle diyor benim çocuğum da 1440 gr 31. Haftadayız benimde karın çevresi ve kol bacakta gerilik var perinatoloji hatta kiloya takılma kilo değil haftası önemli demişti bana
683169 -gizem_ benimde 28+ 1 de 1160 gr dı doktor gayet iyi dedi 31 de tekrar gittim 1880 olmuştu bu dönemde her gün ceviz muz yoğurtlu karışım yedim ve yumurtayı düzenli tükettim sizede öneririm çok faydası oluyor ve gittikçe kilo alımı artıyor
Elotyy -gizem_ yumurta kaşar peyniri lor peynir ceviz yoğurt tavuk bol su iç et düzenli günlük meyve, kefir