Mlsfcr Kızlar 29+5 teyim kasık ağrılarım yeni başladı artık daha çabuk yoruluyorum yemek yerken bile uykum geliyor bebek hareketleri de değişiyor sürekli karnımda dönüyor mu ne yapıyor anlamıyorum sizin nasıl geçiyor neler değişti ???
Ervaduru Mlsfcr 29 oldum yüzer gibi sanki karında hareketi nefesim daralıyor zorlanmaya başladım bende
Zeynep_Sedat Mlsfcr 30 haftalık oldum. Karım bölgem ağrıyor ve bir tabak kaldırsam yoruluyorum zor nefes alıyorum.. Bacak ve ayak ağrım var dayanılmaz bir şekilde
Bskrts Mlsfcr aralıklarla ağrım basladı benimde 28/5im araştırıyorum ama bu haftalarda yalancı sancı oluyormuş sanırım rahim kendini doğuma hazırlıyormuş bir de yan yattıgımda batma hissediyorum karnımda ilk gebeliğim sürekli erken doğum düşüncesi geliyor aklıma bu haftalarda herkeste aynı sanırım
Aysenurdesign Haftadayım karın ağrısı gibi ağrılar oluyor bebek hareket ettikçe kasılma gibi değişik sizdede oluyor mu
Mlsfcr Aysenurdesign evet bende de oluyor karın ağrısıda değil aslında tekme atıyor gibi yada kendini dışa doğrumu itiyor bende anlayamadım
Mlsfcr Zeynep_Sedat kaç kilosunuz acaba cinsiyetiniz nedir benim baş dönmem oluyor çok ayakta kalınca sanki bu aralar
Mlsfcr Zeynep_Sedat bende 72 yim ödemim yok gibi sanki ama bi anda böyle ağırlaştım gibi hissediyorum bide sola ve sırt üstü yatınca bebeğim daha çok hareket ediyor sağa yatınca duruyor sizde de öyle bişey Varmı acaba
Zeynep_Sedat Mlsfcr ben sola fazla yatamıyorum asla rahat değilim çoğunluk sağa yatıyorum. Sola yatınca nefesim daralıyor.sırt üstü yatınca da bebek duruyor
Gul_27 Mlsfcr benimde öle sola doğru yatınca hissediyorum sırt üstü uzanincada hissediyorum sağa dönünce kendini büküyor gibi hareketsiz kaliyor
Mlsfcr Zeynep_Sedat bende sağa yatıyordum sürekli sonra detaylı ultrasona gittim doktor sürekli sağa yattığım için sağ böbreğimde genişleme olduğunu sola yatmsm gerektiğini söyledi ozamandan beri sola yatmaya dikkat ediyorum bebek içinde daha iyi diyorlar sola yatmak ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Mlsfcr Bskrts evet benimde ilk gebeliğim çok tedirginim o yüzden bazen hareketleriyle beni korkutuyor gerçekten sancım yok ama sağ kasığımda ağrım oluyor
Aysenurdesign Bskrts evet bende korkuyorum erken gelir felan diye annelik sürekli tedirginlik gibi birşey 🥰
Bskrts Mlsfcr öyle durumda hafif oturur pozisyonda uzanıp biraz göbüşü seviyorum azalıyor gibi agrım bebişte oynuyor hemen rahatlıyorum ittiriyor galiba 😅
Zeynep_Sedat Mlsfcr aslında sola yatmak gerekiyormuş ama olmuyor çok deniyorum malesef kalbim sıkışıyor resmen
AsyaCngz55 Mlsfcr evet benim okuduğum bir yazıda da sağa yatmak varis oluşturur ve bebeğe giden besin geçişini yavaşlatır diyordu
Mlsfcr Zeynep_Sedat siz nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın tabi yapacak bişey yok mecburiyet alışverişinizi tamamladınız mı acaba
Mlsfcr Bskrts bende hem göbeğimi okşuyorum hemde Meryem süresiyle ismi azam ninnisi var onu dinleyince de sanki sakinleşiyor o sakinleşince bende sakinleşiyorum tabi 🤭
Zeynep_Sedat Mlsfcr benim ikinci oğlum büyük eşyalarım duruyordu beşik bebek arabası vs. Onun dışında eşimin tayini çıktı şehir değişikliği yaptık sadece bir tane emzik ve 1 tane kıyafet aldım 🙄 onun dışında hiçbir alışverişim olmadı mecburiyetten😔inşallah en kısa zamanda tamamlarım.. Sizler ne yaptınız