Blueberry0 Aysenur_seyit ben 18+5 1 hafta önce kadar benimde yoktu birden çıktı şimdi sanki 6 aylık hamileyim akşamları iki katı oluyo🤪 İç karnın geniş olabilir. ama çok takılma ilerleyen haftalarda illa ki büyücek zaten o zaman gelsin sıkıntılar🤣🤣
Oznur_ece65 Aysenur_seyit yarabbi dert ettiği şeye bak 😂😂Ben 8 aylık hamileyim millet diyor gerçekten hamile misin 😂
123456789bahar Aysenur_seyit benim 35 haftalık gören diyor yenimi hamilesin takılma karnı büyük olmaktansa belli olmaması daha iyi emin ol benim 2. Gebeliğim ilkide böleydi
Skarakas Aysenur_seyit ne güzel işte karnın çatlamaz ne yapacaksın karnın çok çıksa ne olacak. Bnm 2. Gebeliğim şu an 18 haftalığız sanırsın 28 haftalık 😵💫 ilk gebelşğşmde böyle değildim. Bende anlamadım ne oluyor
ilaydakaya-21 Kız ben 22 haftlgm karnım sıfır yok dümdüz ama birden çıkarsa bilemem millet bana bize yalan mi söylüyon yoksa diyor 😂😂
Aysenur_seyit ilaydakaya-21 ben bile hamile olduğuma inanmıyorum düz karnı görünce🥲😂 insanların inanmaması normal
Astheria Benim de öyleydi çıksın artık diyordum şuan 32. Haftadayiz karnım Bi anda öyle bir çıktı ki asla rahat hareket edemiyorum yataktan kalkmak Bi dert uyumak ayrı dert bel ağrıları cabası hiç acele etme yani 😄
Oznur_ece65 Aysenur_seyit kız deme öyle bende ilk hamile olduğumda dedim şimşek istiyorum sanki Bi tek ben hamileyim gibi ama sonuç bana diyorlar sen hamile değilsin yada yakından gören 3 4 aylık mısın diyor 🙄😏iç karnım geniş olduğu için görünmüyor bişi 😂
Firstmomfirstchild Aysenur_seyit bende de 14+3 karnım yok. Ama ara sıra bir anda kocaman oluyor ve iniyor. Herhalde sertleşiyor karnım 😅
Ilba_34 Aysenur_seyit bende 17 haftalığım benimde öyle aman aman belli değil başkalarına bakınca şaşırıyorum herhalde iç karnımız geniş 😁
KumCi Aysenur_seyit 20 haftanın içindeyim hala doğru düzgün karnım yok ama geçen randevum vardı bebek gayet iyi gelişiyor dedi doktorum göbüşe takılma valla bir de benim gibi ilk gebelikse geç çıkıyor olması normal yapısal sonuçta kiminin önce çıkıyor kiminin geç 🙃 hem bebek gelişiyorsa böylesi daha iyi boşver kolay kilo veririz 🤣
KumCi Aysenur_seyit ben de üzülüyorum bu duruma arada ama sonra rahatlatıyorum kendimi çok şükür çok da hareketli o hareket ettikçe rahatlıyorum 🤣🤣