Toprak0440 Çok stresliyim ilk gebeliğim ve ölüm hissi oluşuyor ya doguramazsam daha önce yaşamadığım için neyle karşılaşacağını bilemiyorum uardimci olur musunuz
DnzTnr Toprak0440 ayy bende öyleydim bı ara herkeste bı sure o düşünce oluyor galiba ama ölmedim çok şükür nur topu gibiyim 😂
Melekilgn Toprak0440 bende bu sabah aynadan karnıma baktım çok irkildim karnımı şiş görünce saçma sapan düşüncelere kapıldım 🙂
cokkasmabeabi Toprak0440 yani doguramazsam gibi bir seçenek pek yok normal olmazsa sezeryan var. Ben direkt dogurmicam beni öldürün demiştim o ayrı tabi😂 ilk gebelik ise böyle korkular normal ama çok düşünmemeye çalışın kafanızı meşgul edin boş vakit olunca insan saçma sapan düşünmeye başliyor
cauuv1 Toprak0440 bende öyle düşünüyordum 2 ay önce sezeryan oldum bide spinal oldum sanki göz göre göre ölecekmişim gibi hissediyodum ameliyathane ortamı cok germişti ama bebek dogunca bi anda her sey geciyo. Sakinlestirici almıstım bu arada o korkum için titreyerek girdim ameliyata
DnzTnr Toprak0440 normal heralde sonuçta hiç yasamadigin biseyi tecrübe edeceksin neyle karşılaşacağını bilmiyorsun ve kolay bişey değil birazda etrafın etkisi var doğumla ilgili korkutuyorlarsa seni oda etkiler düşüncelerini ama kimseyi takma Rabbim yardımcın olsun bak bana doğurdum çokta güzel bı doğum oldu şimdi oğlumu uyutuyorum artık eski devir yok evde dogurmuyorsun sonuçta oluşabilecek her türlü olumsuzluğu engellemek için bir sürü insan başında pervane oluyor hepside eğitimli ve tecrübeli
Toprak0440 32+1 deyim kasılmalar genelde oluyormuş benim olmadı daha bide normal doğum olmak istiyorum
Elif2143 Canım bende öyleyım anneme eşime dıyorum. Cocuguma esıme sahıp cıkın ben ölürsem ona bakın cocugumjn gelecegını heba etmeyın dıye analık bu demek sanırım
cokkasmabeabi Toprak0440 meşgul olun mutlaka bir şeylerle. Düşünmeye vakit kalmayınca böyle düşünceler de gelmez 🙈
Sedefkitir Toprak0440 bende de 1.Cide basıma ne geleceğini bilmediğim için bişeyden korkmadım ama suan 2. Gebeliğim uyanamama korkusu oldu ☹️
seher578 Sedefkitir İkincide o his pek çok kişide oluyormuş, 1.ile kurulan bağdan dolayı. Endişelenmeyin, inşallah bunda da her şey yolunda gidecektir. Uyanamam diye düşünüyorsanız, genel değil, local anestezi olabilirsiniz.
seher578 Toprak0440 Öyle olmayabilir. Benim 3. yü erken gelir dediler, gelmedi 41′de suni ile oldu. Birinci de kızdı, 41+5′te doğdu. Bünyeden sanırım. İkincisi 39+3′tü, o da pek erken sayılmaz, o da kız.