Hafizeipek Birsenvergili bence haber ver gebe okulunda nişan gelince doktorunuza haber verin demişti ebe 🤷 şafak doğan güneş Yiğit geliyor 🙏💙💙💙💕
Deletedmom434 Birsenvergili canım kişiden kişiye değişiyor sarı sümüksü yapıda da gelen var kahverengi,kan renginde de gelen
Birsenvergili Hafizeipek hiç ümitli değilim artık geliceğini sanmıyorum kanki bu saatte de haber verilmez ki ya
Blackmelody Birsenvergili bence güzelce uyuyun doğmak isteyince uyandırır zaten en azından uykusuz kalmayın :)
Dilekkkk Blackmelody diyorlar ama üşütmüş de olabiliriz yada yediğimizden çünkü bayadır öyleyim midem de bulanıo yemek görsem bile başa döndüm
Birsenvergili Blackmelody valla iyice halsiz düştüm ben biraz kestireyim illa ki uyandırır aynen dediğin gibi kuzum 🙏
Deletedmom15257 Birsenvergili yaa ben senin iamini giriyordum ama bulamıyordum nasılsın o gece doğurdun sandim
mucizemizibekliyoruzz Birsenvergili sancılar düzenli değilse, şiddetlenmiyorsa ya da suyun gelmediyse doğuma daha var demektir. Sancılarını konrol etmelisin
Birsenvergili mucizemizibekliyoruzz bu lekelenmeler kanamalar vs bunlarda Doğum habercisi sadece habercisi tabi suyum gelmedikçe gitmeyi düşünmüyorum 🙏😊