BuseVeMinikleri Merhaba. 32+1 hamileyim. Bebeğim 2 hafta önden gidiyor. İlk oğlumda hep önden gidiyordu. Bu ne gibi bir sakınca yaratabilir?
Busssx BuseVeMinikleri Benim oğlumda 2-3 hafta önde gitti 38 hafta da 4 kg doğdu sağlıklı tosun paşam çok şükür ☺️
aslanprenses_ BuseVeMinikleri erken doğum riski oluşur. Bebeğin aşırı kilolu olması önden gitmesi çok da iyi değil. Tatlıyı istersen biraz azalt. Daha sağlıklı beslenmeye çalış 🥰
BuseVeMinikleri denizom Mahirissmoms Doktorum çok telaşlı heralde. Her gittiğimde önde giriyor diye uyarıyor. Eşim şikayet ediyor çok tatlı yiyor diye. Geçtiğimiz aydan bu yana dikkatte ediyorum ama 1 ayda 1 kilo almış 2,5 kilo olmuş
BuseVeMinikleri Busssx ay korkuyorum 39 u bekleyeceğim diye çok yoruldum. Oğlumda ilk doğum olduğu için 40+3 e kadar beklemiştim 4380 gr doğmuştu.
Ebebe BuseVeMinikleri 2 hafta önden neresi gidiyor o önemli. Benim de iki hafta önden bacak boyu 1 hafta önden kafa ve gobis giduyor o yüzden sorun yok bacağın önde gitmesi sorun değil diyor. Diğer yerler ondeyse de tombiş olur normal doğum istiyorsanız ona engel olur. Doktorum bana da o yüzden tatlı yeme diyor :(((
BuseVeMinikleri Ebebe normal doğum olmayacak. İkinci doğumum ilki sezaryendi. Baş,karın,bacak boyu hepsi şu an 34+4 gözüküyor ben 32+1 im.
bu_partideyalnizsin İki hafta geriden gitmesinden iyidir diye düşünüyorum benim kızım öyle su an inşallah haftasını yakalayacak
Seymoshh BuseVeMinikleri herhangi bir sorun olmaz gebelik şekeriniz çok yüksek değilse her bebeğin gelişimi farklıdır benimde tüm bebeklerim 10 gün önden gidiyordu 4 numara 53 cm 3.500 kg doğdu ileriki haftalarda kilo alımı yavaşladı normali yakaladı
BuseVeMinikleri Didem__ 8 cm le normali zorladım çünkü 3800 ölçüldü doğuma girdiğim gün. 5 cm iken baş ebe bu çocuk 4200 üstü dedi karnıma dokunarak ben yine de devam ettim suni sancıya ama kanala girmedi 8 cm le bile ödem oldu kafasında hop sezaryene 😄
Didem__ BuseVeMinikleri ay o kadar sancı çekip sezeryana alınman da çok kötü olmuş ☹️ benim bebeğim 34 haftalık ama ölçümleri 37 yle uyumlu doktorum iri bir bebek böyle giderse 4 ü geçer sezeryana alırım seni dedi o yüzden sordum teşekkür ederim 😍
Zlyha58 BuseVeMinikleri hiç bir şey olmaz nolcak benim kuzumda öyleydi erken doğurdum suni sancı alarak kilo alımı durmuyor diye çok şükür rabbime gayet sağlıklı kızım 🤭
BuseVeMinikleri Zlyha58 kaç haftalıkta doğum yaptınız? Benim doktorum 39 u bekleyelim diyor. Sezaryen olacağım 😕