Berraeray1 Hasımlar 3 gün önce çift embriyo transferi oldum sağ kasığım da hafif şiddetli ara ara iğne batması gibi bir şey oluyor normal mi?
27r1907 Berraeray1 ay cnm bende 3 ağustosta yaptırdım 2 embriyo iki gün benimde oldu kasık ağrısı simdi sabahları biraz bel ağrım oluyor cuma günü kan vericez insallah güzel haber alırız hepimiz 😍🥰
ebruedis Berraeray1 illa bir belirti olucak diye şartlama kendini akışına bırak bende hiç bir belirti olmadı ne belim ağrıdı ne göğüslerim acıdı ne kasık ağrım oldu ama tutundu oğlum bana şuan 26 haftalığız hakkınızda hayırlısı olsun 💙
GG44 Berraeray1 bende 4 ağustosta oldum benimde aynı şekilde sağ kasığıma giriyo ağırı hatta transferin ikinci günü belim tutuldu özellikle kalçamın sağ tarafı sonra geçti insallah cok güzel haberler alıcaz allahın izniyle💞💞
Hilalgurce Berraeray1 transfer olduysa tuttu tutmadiyi düşünme rahat ol. Tutmuşsa şükürler olsun tutmamissa vakti vardır de
Songul37 Berraeray1 merhabalar zaten 48 saat içinde herşey belli oluyor inşallah mutlu haber alacaksın yani normal bu günlerde bile ❤️🧿
Berraeray1 Songul37 27r1907 Kısa süre 4-5 defa oldu şimdi bitti inşallah tutunmuştur bebişlerim bana 🥲🤍
Berraeray1 ebruedis yok aramıyorum zaten günlük hayatıma devam ediyorum kendimi yormadan ama bu batma anlaşılmayacak gibi değildi birazda merak ettim neden olduğunu benim en büyük sıkıntım göğüslerime dokunamıyorum aşırı damarlı 🤭😂
27r1907 Peki hanımlar bu gebelik testlerinin yanılma payı varmı direk negatif cıkıyor normal mi sizce
Berraeray1 27r1907 benim doktorum testlerin hep yanılma payı olduğunu en doğrusu kan tahlili olduğunu söylemişti
27r1907 Yarın kan testimi yaptırsam acaba normalde cuma günü cağırdi doktorumuz bi tık moralım düştü simdi
ebruedis Emel5805 biraz geç gördüm ama yanıtlayım aspirin kullanıyordum 8. Haftamda kanamam olduğu için bırakmamı söylemişti doktor sonrasındada gerek görmedi