Semakaplan Hanımlar, 37. Hafta da bebek kilolarınız kaçtı? Doktor bebeğin kilosu az haftaya almamız gerek dedi, 37. Hafta için 2780gr az mı
Demir_bebek Semakaplan bizde bugün 37. Haftaya girdik kontrolümüz vardı bebeğimin kilosu 3400 dedi biraz bebeğimiz iridir 🥰Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Demir_bebek Semakaplan haftaya cuma sezeryanla doğum yapacağım Allah’ın izniyle ben kendi isteğimle sezeryan olacağım inş bi sıkıntı çıkmaz 🥰🤲
Dogaclk Semakaplan hic az degil. Eger kilo disinda soyledigi bisey yoksa bence baska bir doktora gorunun. Tam tersi fazla kilolu bebekte normal dogamayabilir onceden alalim diyorlar.
Semakaplan Yazmelegi_ 38+4 te tekrar randevu verdi, artmazsa alacağız diyor, 38de 3kilo olsak inşallah
ArsaminAnnesi Semakaplan kilosu biraz az benimde bebegim az kilo aliyor 37+5 te tarih verdi doktor 34 teyim 2200 kiloda 37 ye kadar inslaah 500 600 gram alirda sizin gbi oluruz o bile yeter bana
Hilalgurce Semakaplan Kordon falan düğümlendi ise besin gitmiyor olabilir onu fark etmiştir de öyle demiştir
Semakaplan Hilalgurce öyle bir şey demedi, ayrıca o durum tehlikeli bir durum değil mi bana neden soylememezlik yapsin
Kadersss Semakaplan benimde 37 hafta 2.750 doktor gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi sizin doktor neden öyle dedi bilemedim Şuan 37+1 haftalığım
Baharoloji Semakaplan 37+5 te 3380 gr ile doğdu ama 2 hafta önde diyordu doktorum önde olduğunu düşündüğümüzde bence kilosu normal sizinkinin
Zeymerr Semakaplan yok ya içinizi karartmayın kardeşim 39 haftalıkken 2900 doğum yaptı. Kuzenimde 38.haftada 2800 doğum yaptı o yüzden takma bence
Kadersss Semakaplan daha dün gittiğimde 2.750 dedi ay sanki zayıf dedim doktoruma hatta hayır gayet iyi ve haftasıyla uyumlu dedi önemli olan bu dedi senin 2.780 37 hsfta ile uyumlu görünüyor tabi başka bir sorun yok ise
Hilalgurce Semakaplan düğümlenmedi ise de beslenemiyordur bu durumlarda içerde kilosu artmadigi için dışarıda artar diye alıyorlar. O yüzden takipte kalır.
Veraerdogan Semakaplan 37 +3 te suyum geldi acilde bebegin kilosuna 3200 dedi doktor ama bebeisim 2700 doğdu sabahina
Semakaplan Veraerdogan ciddi misin yaa, nasıl olmuş öyle , bende doğum kendiliğinden başlayana kadar beklemek istiyorum
Seval2468 Semakaplan 2 hafta önde dedi ama benim ilk oğlumda iri bebekti 37+5 te 4 kilo 56 cm doğmuştu buda öyle sizinki haftasına göre ideal kiloda . Benim yarın erken olsun daha kilo almasın diye uyarıda bulunacak doğum başlasın diye