GizeemArslaann defnezumram evet ya öyle dedi doktor. O da korkuttu beni bebeğim için plasentanın ön duvarda olması riskli mi acaba diye
defnezumram GizeemArslaann 33. Haftadayım canım hiç bi riski yok sadece tampon görevi görüyor hareketleri geç hissediyorsun o kadar aşağı inmesin yeter plasenta
GizeemArslaann AselinAnnesi12 yaaaa ne güzeeel. İkinci hamileliklerde daha çabuk hissediliyo derler 🌸
3prens1prensesmom GizeemArslaann 1.de hic hatirlamiyorum ne zaman hareket etmisti 2 ve 3 erken hareket etti ama 4.gebeligim 19 haftada pit pit yapmaya basladi cinsiyetlede alakasi var sanirim ilk 3u erkekti bu kiz cok agir 🥴
Elif_56 GizeemArslaann bende aynı şekilde oluyorum aynı haftadayiz ama hissetmiyorum hareketlerini filan bende senin gibi üzülüyorum bu duruma ama ilk gebelik olduğu için normal diyorlar
Ftma_15 GizeemArslaann merhaba bn ilk oglumda hiç hissetmedim diyecek kadar çok az hissettim hep korkardım acaba birşey mi oldu diye ama elhamdülillah çok sağlıklı doğdu normal doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim hissediyorum korkmayın daha erken bnce