bastet Firstmomfirstchild ben yiyorum çok da severim ama hazır paketli gıdaları tüketmeyin çok zararlı, hamilelikte değil normalde de tüketmeyin. Japon restoranlarında yiyebilirsiniz ya da kendiniz yapabilirsiniz tarife bakıp
Gamzekand Firstmomfirstchild 11 haftalığım bir kere yedim ama benimde canım her gün çekiyor zor tutuyorum kendimi 🥹
Melissaykn0 Çok abartmadan yiyorum ben, hatta kendimce çok sağlıksız olmasın diye yoğurtla tüketiyorum 😁
Firstmomfirstchild Melissaykn0 hahahaha bu güldürdü 😄 yuvarlak soslu cipsiyi biraz da icinde saglık olsin diye yoğurtlayarak yiyen ben gibi 😆
Firstmomfirstchild bastet ama o körili tat olmuyor ki 🥲 zaten sadece körili noodle yiyebiliyorum diğer hicbir noodle sevmem
Firstmomfirstchild Gamzekand hamile olurum ne olur ne olmaz diye hamile olmadan 2 ay önce yemistim en son ondan önce de 2 ayda 1 yemeye baslamıstım. Simdi 14 haftalığız 5 aydir yemiyorum galiba
cokkasmabeabi Firstmomfirstchild makarnaya köri atın ndmdmsmd şaka bir yana çok katkılı çok zararlı aslında mumkun olduğunca sinirlandirin
Firstmomfirstchild cokkasmabeabi noodlen körisi ile normal köri soslu makarnanin tadi arasinda epey fark var. Yediniz mi bilmiyorum ama gercekten cok fark var :)
Kubrakarahan Firstmomfirstchild canım cok istiyor ama yemiyorum 31 olduk sayılır sıkcam birazcık daha dişimi🥲