Agg0207 Gizmooo bana doktorum ilk önce ikili test yapalım çünkü bı risk cikarsa fetal DNA yaptrirsin istersen dedi fiyat olarak daha yüksek fetal DNA ilk önce ikiliyi dusunmelisin bnce
Gizmooo Agg0207 evet yani gerçekten çok fazla biri 550 tl diğeri 10 bin tl arada uçurum var bakalım yarına randevu aldım Avrasya hastanesinden bi önceki doktorumdu zaten inşallah kötü bir şey çıkmaz 🙏
Gizmooo Xcbaby evet evet bu doktordan önce gittiğim doktordan yarın için randevu aldım muayene 810 ikili test 550 dedi hayırlısıyla bir sorun çakmaz inşallah çıkarsa artık fetal dna yı yaptırırız
Gizmooo 2lokummannesiii yani işte ama ikili test için yarına randevu aldım Avrasya hastanesinden muayene 810 ikili test 550 dedi hayırlısıyla herşey yolunda Çıkardığı inşallah 🙏
Birminikannesi1 sultanssa Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastaneside yaptırdım aydın Öcal doktorun adı memnun da kaldım Haseki de perinatolojiye kolay randevu bulunuyor ama sürekli bakman lazım
sultanssa Birminikannesi1 evet riski gebeliklere bakiyor yaziyor ikili test detayli us bakilmaz diye dip not gecmisler 😳 randevuyu almak zor olcak sanirim
Birminikannesi1 sultanssa yok basaksehire gitmemi söylediler detaylı için sakuranin cihazları daha iyi olduğu için ama randevu bulabileceğimi sanmıyorum