Nefised Canım çok sıkıldı sıcaktan aşırı bunaldım😂 Bugün neler yediniz gün içinde ve akşama neler yiyeceksiniz hadi konuşalım güzel anneleriimm😍
Yazmelegi_ Nefised sabah yumurta Peynir zeytin Salatalık Domates, öğlen kavun karpuz peynir Üzüm kayısı hoşafı, akşam da Patlıcan yemeği bulgur pilavı ve cacık
01180322 Nefised sabah gecistirdim kursa geç kliyordum geldiğimde eşim menemen yapmış🥰aksamada mercimek köftesi salata cnku burda hava soğuk😅eşimde çok sewer
Snmlsn Nefised çok üzgünüm. Az önce patates kızartması canım çekti yedim 😔😢 normalde sağlıklı besleniyorum şekerime baktırmadım ama ona göre besleniyorum hep. Sabah kepekli ekmekten çok sağlıklı bir sandviç yapmıştım kendime. Bir elma yedim. Akşama da menemen yiyeceğim.
Pinklove Snmlsn Hamilelik boyunca patates kızartması yiyen ben😂 ay niye üzgünsünki ondan lezzetli yemek mi var😂
01180322 Yesimakkoc almanyadayim,üç gündür montla geziyorum😅ayrıca eşim Urfalı bir yıldır almanyadayim ama 3 yıl ayriydik onun ailesiyle yaşıyordum. Yani o sıcaklara hamile değilken bile katlanamiyordum bide hamilelere Allah yardım etsin
Yesimakkoc 01180322 Malesef canım bende diyarbakırda yaşıyorum bayılıcam sıcaktan kucağıma soğuk su alıp uzanıyorum havva o kadar sıcak ki klimada çalışmıyor
01180322 Yesimakkoc ahh canm 🥹çok iyi anlıyorum. Neyseki orda havalar duzeliyormus sıcaklarda buraya geliyomus. Hamileyken herşey iki katı zor
Snmlsn Pinklove hayır yok. 😳 patatese aşık biriyim ama hamileliğimin başında açlık şekerim 91 çıkmıştı. Doktor da yeme dedi ama bugün kaçamak yaptım. Bana kalsa her gün yiyebilirim 😳
Nefised Pinklove daha sabah kahvaltıda 1 tabak gömdüm akzjakajska hiçbir şeye dikkat etmiyorum herşeyden yiyorum aizhakjs
Agg0207 Nefised sabah iki haşlanmış köy yumurtasi bahçemizden domates salata biber karpuz zeytin peynir bal ceviz öğlen salata köfte fırında patlıcan sonra üzüm armut akşamada yayla çorbası ve köfte yerim 😂
Snmlsn Pinklove evet malesef. Şeker yüklemesi yaptırmadım ama dikkat etmeye çalışıyorum işte. Neyse hemen bir üç km yürüyüş yapayım. 😳
cokkasmabeabi Nefised sabah yumurtalı ekmek öğlen biskrem şimdi de akşam yemeği niyetine patates biber kızartması 😂
Yesimakkoc 01180322 Bide sürekli terlediğim için kokumdan rahatsız oluyorum sürekli duş alıyorum 1 saat sonra yine aynı kayınvalidemlerde kalıyorum eşim şehir dışında çalışıyo bi an önce gelsede evime gitsem bunaldım burda