mutlulanne55 Ben de spinal oldum kesinlikle bu dogumumda da öyle olacak bebeğini saniyeler içinde görmek muhteşem bir duygu💕 baş ağrısı evet ama ben özelde olduğum için yaşamadım çünkü özel hastanelerde baş ağrısı için cihaz var her yarım saatte bir düğmeye basiyorsun hiç ağrı hissetmiyorsun😊
Mutlubirkalp aysgldlrl67 baş agrısı için ben ameliyattan çoklar çıkmaz Dr um tavsiyesi ile 3-4 lt su ve kupalarca şekersiz nescafe içtim hiç olmadı sizde hala içebilirsiniz İnş geçer geçmiş olsun
Anneadayiii Aysegul377 doğuma daha çok var ama bizim ebemiz artık sezeryanda tamamen uyutma yok spinal oluyor dedi panik atak biriyim dedim ama durum böyle o zaman karar veririz ama sezeryanda tamamen uyuyacağım hayali kurma dedi 🙈
Rumeysaylz Aysegul377 Benim ilk doğumum spinal sezeryan oldum 25 gün önce hiçbir sorun olmadı ameliyat sonrası. Bi kaç gün baş ağrısı oldu bende anesteziden dolayı ağrı kesici ve dinlenerek atlattım çok şükür. Spinal ol derim öncesi de sonrası da konforlu 👍
Seda_Kptn CansuAhmetalkol ben biraz inat bi insanım o yüzden uyuşukluğum geçtiği gibi kalktım ve bidaha da yatmadım hep gezindim canım acıdı ama gezdim oturdum yatmadim o yüzden bi kaç gün sonra temizlik bile yaptım evimde sadece kalkarken zorlanıyordum o da bi hafta sonra geçiyor
Seda_Kptn Aysegul377 ben memnunum valla herkese de tavsiye ederim ben bunu başardıysam herkes başarır 😂
Seda_Kptn aysgldlrl67 bir gün boyunca bende çektim o ağrıyı dayanılmaz bir ağrıydı doktor kontrolümde doktorum biraz korkutmuştu beni 😏