Ezgim Marygur o kadarda değil cnm benim biraz cnm tatlıdır elini soğan falan doğarken kesmedinmi öyle birazda panik oldum tansiyonum 18 e fırladı ama yine doğuracak olsam önce spinali tercih ederim 😉
Marygur Aysegul377 normal dogum yaptim ben o sancilardan sonra sezeryani bi merak etmiyo degilim aslinda🙈Ama benimde zorunlu sezeryan malesef. Miyomum var. ben narkoz almaktan korkuyorum sezeryandan degil
IlaydaOrhanKopuz Aysegul377 güzel hayırlı doğumlarımız olsun inşallah doğum ne zaman belli mi benden önce olursa bilgilendirirsin burdan cnm 🥰😊
2018istanbul benim de ilk doğumum genel sezeryan oldu öyle ağrıyla fln uyandığımı hatırlamıyorum hiç 🤔 yataktan kalkarken sağa sola dönerken bir de gülerken acı hissediyordum o da 1 hafta içinde tamamen geçiyor 🤪
2018istanbul Marygur daha önce anestezi almadıysanız o yüzden korkuyorsunuzdur uyuyup uyanıyorsunuz hiç bişey hissetmiyorsunuz Allah mecbur bırakmasın tabi ama korkmayın :) ben de ilk anestezi alacağım zaman korkmuştum değişik gelmişti
Marygur 2018istanbul benim annem her yil bi yerinden ameliyat olur mutlaka🙈 O bana cok der narkozu hic anlamiyosun narkozdan korkmak kadar sacma bisi yok diye. Kendisi cok tecrubelidir bu konuda😬
Kbrchn Arkadaşlar bir anestezi teknisyeni olarak söylüyorum kesinlikle epidural anestezi tercihim hem bebeğin ilk anlarına şahit oluyorsunuz babayla birlikte hem de etkisi 4-5 saat devam ediyor siz bu sürede ağrı acı hissetmiyorsunuz 👍🏽
aysgldlrl67 Kbrchn bende spinal oldum ama baş agrim cok var.bugün 5. Günü. Onun dışında çok cabuk toparladm. Ama bu baş ağrısı mahvediyor beni 😏
Mutlubirkalp aysgldlrl67 baş agrısı için ben ameliyattan çoklar çıkmaz Dr um tavsiyesi ile 3-4 lt su ve kupalarca şekersiz nescafe içtim hiç olmadı sizde hala içebilirsiniz İnş geçer geçmiş olsun