MerveTeyze evet bendim bartın devlet hastanesi doğum yaptım 🤭 bı kızla tanıştım orda İstanbul’da yaşıyormuş ama doğum için ailesinin yanına gelmiş bartina ve bartın küçücük şehir olmasına rağmen İstanbul’da bu olanaklar yok o yüzden burda dogurmayi seçtim demişti 🤭 bartinli olupta başka şehirde yaşayanlar bunu dusunebilir kesinlikle tavsiye ederim Ebemin adida Sibel hayatimda tanidigim en mükemmel insanlardan biri Allah bin kere razı olsun onu darda koymasın açılma muayenesine geldiğinde hazır değilim bana biraz izin ver rahatlayayim dediğimde kenarda dakikalarca beni beklerdi hiç sürat egmedi hiç acele etmedi bı ara kusmustum sırtımı sıvazlıyordu sezeryana dönmek istiyorum dediğimde şuan acıdan söylüyorsun bunu seni sezeryana alamam çok iyi gidiyorsun deyip normal doğuma devam etmeme ikna etti zaten sezeryana dönmek gibi bişey yoktu ama o an ki yaklaşımı çok güzeldi defalarca bana sarıldı agladigimda ben diyorum doğumu ben yaptım ama yükümü ebemle eşim çekti onlar olmasa asla yapamazdım