Pamuk poyrazin_annesi28 Benide aynı şekilde sürekli yürüttüler.Ben es olmasına şundan karşıyım.Erken doğumu önlemek için beni kadın doğum servisine yatırdılar.O sırada koridordaydim ve benle birlikte birçok anne koridordaydi sonra benim bacaklarımdan aşağı kan aktı yerlere o sırada birinin eşi bisey getirmiş ve o halde gördü öyle rahatsız oldum ki çok sinirlendim.O yüzden kendi eşimi bile katmam içeriye.
poyrazin_annesi28 Pamuk Açıkçası ben de bu durumdan çok rahatsız oldum. Kapılar açık o sırada emziriyodum. Sanırım ziyarete gelmişler bide odaların içine baka baka geçiyorlar. Hemen kapattım üstümü. Yani zaten altı üstü 1 ya da 2 gün kaliniyo bişey olmaz yani
gulsahklkn MerveTeyze Evet bundan bahsediyorum tabi ki eşlerde kalabilir başka kimsesi olmayabilir yada olsa bile eşini yanında ister bu normal ama önemli olan oradaki toplulukta eşinin olmaması dediğiniz gibi görgü sahibi bi insansa zaten ya odadan çıkmaz yada mümkün olduğunca başka yerde zaman geçirir
ZeynepAsyaAnnesi MerveTeyze Eskişehir şehir hastanesinde doğum yaptım sadece kadın refakatçi kalabiliyordu eşim bile ziyaretci saatinde gelebildi öyle izin verdiler
MerveTeyze ZeynepAsyaAnnesi sağol canım bilgi verdiğin için en azından benim gibi kafasında soru işareti olanlar ona göre kendini hazırlar
MerveTeyze seizetheday nasıl tutamaz benim de ilk doğumum olacak kendi eşimi düşünerek yazdım da ben tek mi yaptım bu çocuğu emzirmek hariç her şeyi bir şekilde yapabilmeli tutamaz edemez dersen sorumluluğu başta paylaşmazsan sonu gelmez ki
seizetheday MerveTeyze hiç alakası yok küçücük bebek tedirgin olabilir sizin gibi düşünmüyorum ben şuan rahatsızım ve ikinciye gebeyim eşim yeri gelir tuvaleti banyoyu yıkar gebeyim diye yeri gelir 1 yaşında oldu oğlum onu yıkar altını değiştirir karnını doyurur
MerveTeyze Nur-- yine kendi cevap verir ama bu gün doğum hikayesini okumuştum bildiğim kadarı ile Bartın devlet hastanesiydi ve maşallah 🧿 çok güzel moral olarak da çok destekli cidden pozitif bir doğumu olmuş Allahım buradaki herkese yaşatsın çünkü psikoloji doğumda çok önemli
Asil28 Özel hastanede doğum yaptım, oda ile ameliyathane ve doğumhane aynı kattaydı. Eşim odada duruyordu, koridorda kadın olduğu zaman dışarı çıkması yasaktı. Normal serviste serbestti.
MerveTeyze DnzTnr sen bir efsanenin bu gün :) maşallah sana ve bebişine doğumu yaptıran ekibine de helal olsun özel hastaneye gitsen belki bu kadar iyi olmazdı dikerim bebeğinin bir ömür şansı hep böyle güzel gider sendin dimi Bartın da doğum yapan bu sabah doğum hikayeni okudum sanırım bir kaç tane daha duymuştum eşe izin veren devlet hastanesi seninkini de duyunca dedim post açayım o şehirde bulunan kadınlar bilsin bari bulunduğum yerde özel hastane var ve özel muayenehane de takibim yapılıyor ama ilçedeki özel hastanesinin yeterliliği de güven vermiyor ne yazık ki doktorum da normal doğum durumunda şehir hastanesine gitmeni tavsiye ederim dedi ama refakatçi problemim var ve çevremdeki hamilelerde de bu sorun yaşanıyor biliyorum o yüzden herkes izin verilen şehirleri yazsın istedim
DnzTnr MerveTeyze evet bendim bartın devlet hastanesi doğum yaptım 🤭 bı kızla tanıştım orda İstanbul’da yaşıyormuş ama doğum için ailesinin yanına gelmiş bartina ve bartın küçücük şehir olmasına rağmen İstanbul’da bu olanaklar yok o yüzden burda dogurmayi seçtim demişti 🤭 bartinli olupta başka şehirde yaşayanlar bunu dusunebilir kesinlikle tavsiye ederim Ebemin adida Sibel hayatimda tanidigim en mükemmel insanlardan biri Allah bin kere razı olsun onu darda koymasın açılma muayenesine geldiğinde hazır değilim bana biraz izin ver rahatlayayim dediğimde kenarda dakikalarca beni beklerdi hiç sürat egmedi hiç acele etmedi bı ara kusmustum sırtımı sıvazlıyordu sezeryana dönmek istiyorum dediğimde şuan acıdan söylüyorsun bunu seni sezeryana alamam çok iyi gidiyorsun deyip normal doğuma devam etmeme ikna etti zaten sezeryana dönmek gibi bişey yoktu ama o an ki yaklaşımı çok güzeldi defalarca bana sarıldı agladigimda ben diyorum doğumu ben yaptım ama yükümü ebemle eşim çekti onlar olmasa asla yapamazdım
peksimetya Ben özel hastanede doğum yaptım gece annem yanımdaydı yürüme saatim de geceye denk gelmişti. Dediğiniz gibi hem kanamaız olabiliyor bi anda sızdırabiliyor yavaşça yürüyoruz nihayetinde. Koridorun öbür ucundan odama gelene kadar sızmıştı ilk arkamdan tabi ki erkeklerin görmesinden rahatsız olurum.ki muhafazakar kadınlar da var doğum yapıp türkbana mı girsin feraceyle mi gezsin. Kendimizi düşünüp de başkasının özgürlük alanına girmeye hakkımız yok bence.
MerveTeyze peksimetya evet canım da herkesin yanında annesi kız kardeşi arkadaşı olamıyor işte o yüzden soruyorum izin verilen hastaneler var mı varsa nerede diye
peksimetya MerveTeyze o tür durumlarda hemşireler daha özel ilgileniyorlar refakatçisi olmayanlarla diye biliyorum ben. Tabi ki herkesin yanında kadın refakatçisi olmayabiliyor. Tek kişilik odalarda odadan belirli saatlerde çıkmaması anlayışlı olması da olabilir 😊
MerveTeyze peksimetya zaten efendi bir adam çok çok elzem olmadan çıkmaz çıkarsa da hızlı adımlarla kimseye bakmadan çıkar gider koridordan kendisi de bir anadan geliyor sonuçta annelere aklı balında erkeğin saygısı sonsuz olur insanların kanaması vs olmadı çok doğal çok olağan orası hastane durup da eşim koridora telefonla konuşmaya çıksa zaten onun başının etini ben yerim ki eşim de asla öyle bir şey yapmaz herkesin derdi kendi canı olur orada
peksimetya MerveTeyze tabi ki siz eşinizin huyunu karakterini bilirsiniz ona istinaden zaten bu kadar eminsiniz. Ama kusura bakmayın da o kadar çok sığır var ki bön bön bakan 🤦🏻♀️ benim kaldığım hastanede gece 1 tane bile erkek görmedim mesela. Ama devlet hastanelerinde öyle olacağını pek sanmıyorum 🥺
peksimetya MerveTeyze tabi ki siz eşinizin huyunu karakterini bilirsiniz ona istinaden zaten bu kadar eminsiniz. Ama kusura bakmayın da o kadar çok sığır var ki bön bön bakan 🤦🏻♀️ benim kaldığım hastanede gece 1 tane bile erkek görmedim mesela. Ama devlet hastanelerinde öyle olacağını pek sanmıyorum 🥺