GPinar 6.ayıma kadar ite kaka zorla kontrollere gittim aynı doktor ismine bile randevu alsan doktorun kendini görmüyorsun hep farklı bi asistan doktor oluyor yani sen takipli bi gebe hiçbi zaman olmuyorsun. Hastane takipli oluyorsun doktor takipli degil o da çok sinir bozucu 10 kere gittiysem hep farklı kişiler. Doğum içinde sorduğumda geldiğin zaman hangi ekip denk gelirse o şekilde Doğum olur dedi doktor da zaten. Orada doğum yapan bi çok tanıdığım var maalesef içerideki insanlardan hiç memnun kalmamışlar. Zaten bende bi kaç sefer aciline gitmek zorunda kaldım hiçbir şekilde insani muamele görmedim yüzde 80 90 bu şekilde oldu diyebilirim ki ben küçüklüğümden beri çapa Haseki Bakırköy bi çok hastanede hem ailem için hem kendim için işleri olmuş biriyim hiçte zorluk çıkartmam ne derlerse uyarım takip ederim. Bi şey soruyorsun sana yaptıkları işlemi açıklamak zor geliyor kendileri biliyor diye bizde mi bilmek zorundayız bilmiyorum. Acile gittiğimde iki defa içerideki tuvalet kısmını kullanmak zorunda kaldım ve ikisinde de yerlerde klozette kan vardı en son gidişimde 30 haftalık falandım alttan muayene etmek istediklerini söylediler bende sebebini öğrenmek istedim açıklama yapmayı reddettiler yapmamız lazım siz yatın bekleyin falan filan. 10 dk o şekilde bekledim nerdeyse mahremiyet diye bi şey zaten pek yok içeri erkek almıyorlar ama sizi alttan muayene ederken sizle işi olmayan erkek doktorlar da sizi görebiliyor çünkü ufacık bir alanda perde sistemi canı isteyen açıyor kapatıyor. Doğum yapan bir tanıdığım da suyunu patlatırken içeriden yırtıklık oluşturmuşlar Ne olur olmaz diye başına da bi doktor dikmişler ama açıklama yapmadan. Kanamayı görünce ki 3.doğumu sorduğu zaman sen çok nazlanıyorsun böyle nasıl doguracaksın vsvs. Velhasıl ben kendimi 6.aydan sonra özele attım şehir hastanesi olabilir muhteşem yapıda bi hastane olabilir ama içeride 10 kişiden 8 tanesi hastaya saçma sapan davranıyorsa binanın hiçbir önemi yok bence. Ayrıca muayene ettikten sonra bi çok doktor ultrason fotoğrafı bile vermiyor o derece uğraşmak istemiyorlar.