GPinar canım ben gaziosmanpaşa fizik tedavi hastanesine gittim ilk hamileliğim in başında hiç güzel ilgilenmediler sonrasında 14 haftalık iken cinsiyetini. Sordumdoktpr bakmıyorum dedi o gün çok sinirlendim ne ulturasonu kağıdı veriyorlar ne de doğru dürüst bir bilgi çam sakurada da gitmek istiyor isen kadın doğum gene polikliniği olarak randevu alacaksın gidince ilk başta tansiyon odası var oraya alıyorlar önce tansiyonunu ölçüp sonra kilo kontrolü yapıyorlar daha sonrasında doktorun odasına girdiğinde de sana sorular soruyor ilgileniyor seninle bebeği de gösteriyor bak burası şusu şurası bsuu gibi özel hastane gibi sadece tek hoşuma gitmeyen şey eşleri almıyorlar erkekler olay çıkarabiliyormuş ben annemle gittim doktorum annemi aldı oğlum var 5 buçuk yaşında onunla gittim onu da aldılar ama fizik tedavide kayonvalidem almamışlardı yani bu şekil doktorum zelal aydın çok tatlı bşr kadın randevu için talep oluşturma var istersen o şekilde de deneyebilirsin yada sabah tam 10. 00 da deniyeceksin