ladyax dilaraRecep bu arada yazdığın isimlerin hepsi de harika 👌 beğenmeyen dönüp kendi götüne baksın dkakdkalkw çok sinirliyim
Leilani dilaraRecep işte bu yüzden doğumdan sonra ismini herkesle paylaşmıştık. Nesne böyle kötü yorum yaparlar anlamam zaten
Yigit_Yagiz_Moms dilaraRecep yok artık ne gereksiz insanlar var ya😳 ayrıca oğlumun adı yiğit hiç böyle bir yorum yapan olmadı Çevrenizdekiler çok garip insanlarmış gerçekten
dilaraRecep Yigit_Yagiz_Moms bende yiğit ismine bayılıyorum hic o şekil dusunmemistim bu yaasıma kadar inan onlarin adini solesen onada bise solerler maksat laf olsun işte karismak olsun can sıkalım derdinde herkes
dilaraRecep ladyax tsk Nova anlamı da güzelmiş evet herkes karistirmamak lazim aslinda karar verince kesin bu diyip susturmak gerekiyor
Aysensrkan Deletedmom0071 Atlasın ne demek olduğunu biliyorum. Yine iyi anlamını biliyorlar harita demişler demeye çalıştım. Çocuğuma koyacağım ismide araştırdım herhalde.
MiniMimi42 dilaraRecep insanın hevesini kursağında bırakmaya bayılır millet. Erkek olursa eşim Yamaç olsun dedi. o ne öyle dağin yamacı bilmem nee. herşeye burun kiviracaksaniz soylemeyin o zaman dedim bende.