Aysensrkan Atlasa yine iyi harita demişler bizimkiler Atlas ne Abbas der gibi dedi ama ben kulaklarımı tıkladım ve Atlas ismine karar verdim
dilaraRecep Aysensrkan hastaneden cikinca esimw dedim atlasım ı gorduk dite ole sakasina hani oda neee abbas mi nee abbas mi fln yapdi ahhahs
dilaraRecep Beggg hahaha bir dun kayin pederdeydik dedi ne istiyorsun dedim atlas yagiz alp fln dedim oda atlas ne ya harita ismi o bilmem ne dedi ama artik isim kararlastirinca kimseye sölemicem cidden dogrusu bu
Dlkzz Ege_mommyy_11 bana da söylediler ben Kerem koydum çok güzel bir isim bence. Krem diyenlerin ağzına fırıncı küreğiyle vurmak istiyorum😂
Portredekitirtil dilaraRecep banada ahlasa ne o öyle sağır dilsiz der gibi ahraz der gibi dediler dalga geçerler dediler vazgeçtim
aslanprenses_ dilaraRecep elbet ama ortak noktada buluşur. Benim eşim de yorum yaptı kızımızın ismini seçerken bazı benim beğendiğim isimlere. Ama onun yaptığı yorum kurucu değil çünkü ortak çocuğumuz sonuçta birlikte karar vermemiz gerekiyor 🥰
Mutluemos dilaraRecep soru sor Soyle ki Allahin ayeti diyor Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur, ‘Siz kıyamet gününde kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleriyle çağırılacaksınız. Öyleyse çocuklarınıza güzel isimler koyunuz. ’ Bu hadis-i şerif bizlere öğretmektedir ki insan telaffuzu da anlamı da güzel olan isimlere layıktır. Verdiğim isimleri neye göre beğenmiyorsun kocacım sen isim bul de sende onun bulduğu isimlere bak en son verilen güzel bulunan isimleri bir kağıda yazın bakın hangi isim çıkacak araya komik şeyler de yaz mesela isim atlas ya onu yaz bir kağıda sonra yumurta yaz fasulye yaz kağıtlara hem komiklik de olur gülersiniz mutlu mutlu konuşursunuz dersin hani ben çekiyorum bunca zorluğu benim gönlüm bu isimde diye konuş inşaAllah hersey gönlünce olur 🌸sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim
Mutluemos Bulbulyuvasi çocuk bakıyorum cekkkk 😂😂 kız ne yapayım bir gebes kaplumbağaya Kanalize olmuşuz tüm ev uğraşıyoruz onunla
Mutluemos Bulbulyuvasi çocuk bakıyorum cekkkk 😂😂 kız ne yapayım bir gebes kaplumbağaya Kanalize olmuşuz tüm ev uğraşıyoruz onunla
2cat1baby dilaraRecep Ayyy valla dinlersek nenem dedem ismi koyup geçmemiz lazım.Biz oğluşumuza Aslan ismini düşünüyorduk kayınvalidem tutturdu yırtıcı hayvan ismi diye…Dedim değil insanda farklı bir anlamda kullanılıyor yok…Dedim senin oğlunun arapça siz arap mısınız bir şey demiyor😂😂 Hayvan ismiyle çocuğa seslenmem ben diyor gel çıldırma.İkinci seçeneğimiz Kıvançtı inat uğruna Aslan koy diyorum bazen…Cidden ya kimseye söylememek lazım ya da paşa gönlüm böyle istiyor de geç yoksa içinden çıkılacak bir durum olmuyor🥲
Twobabysmom dilaraRecep Bende de durum aynı 😅 Bırak konuşsunlar sen yeni isim aradikca eğleniyorlar Amine diyorum emine diyorlar hifa biz onu söyleyemeyiz diyorlar Züleyha diyorum zürafa diyorlar Esra diyorum esrarengiz diyorlar ben Amine Hifa koyacağım istedikleri kadar kudursunlar
Melekecre 20 haftalık hamileyim, oğlum olucak nasip olursa,ben peygamber efendimizin isimlerinden Mustafa,emin ,feln koymak istiyorum yada anlamı guzdl kuran’da geçen bir isim olsun istiyorum, eşim,kaana taktı😂 anlamı güzelmiş hükümdarmiş
Mutluemos Bulbulyuvasi kolik ne kelime neredeyse müge anlı özel program yapacak kadar kimin bebeği ağlıyor diye 😂😂😂
peri5860 dilaraRecep Hepsi de çok güzel 😍 Benden de öneri olsun oğlum olsaydı eşim poyraz istiyordu ya da Aras. Ben ise yağız istiyordum Yusuf da olabilir. Bizimki Murat ismini de çok seviyor her isme kulp bulan çok olur boş ver sen ben burada eşinin zoru ile Ramazan Bayram -soyad bayram - bu arada bu ismi koymayı düşünen eş duydum 🥲 Bununla dalga geçebilirler tabiki ama senin önerdiğin söylediğin isimler gayet hoş
Agg0207 dilaraRecep ben ilk kızımda 41 haftada doğurdum 40. Haftada kararverdim ismine düşündüğüm isimler vardı ama kimseye söylemedim daha belli değil karar vermedim falan dedim gecistrdm şimdi ikinciye hamileyim 28 haftadaym kimseye yine söylemiyorum düşündüğüm isimleri bile daha zamanı var illa bı isim bulucaz falan diyorum hep bence kimseyle paylaşmaya gerek yok en yakınlarla bile
ladyax dilaraRecep inan ki isim seçtiğimizden beri bu problemi yaşıyorum çok beğenen de var resmen çocuğuma koyacağım isme nefret kusan da var biz çok sevdik eşimle bizim için çok anlamlı Nova koyacağız adını yıllar önce daha evli bile değilken asla çocuğun olmaz evlen hemen tüp bebek yapalım dediler buna rağmen geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk Allah’ın işi ya belli olmaz radyasyon ile çalışıyorum diye ben hamile kalmışım bebeğim 5 haftalık olmuş bu sırada aktif olarak tomografide çalışmışım ya engelli olur ya da 8. Haftaya kadar zaten düşer dediler. Düşmedi, hiçbir engeli de yok her yerimiz sapasağlam. İsmin anlamı da aniden ortaya çıkan yıldız demek bizim sürpriz yıldızımız. Emrivaki yapıp ismi değiştir dedi inanır mısın sanki kendi çocuğu gibi akrabam bile olmayan biri. Bu uygulamada da geçen gün yazdı biri saçma sapan isimler koyuyorsunuz çocuğa yazık hiç hoş bir isim değil falan diye. Artık kulağımı kapatıyorum yoksa kavga etmek geliyor içimden biz seviyoruz biz koyacağız herkes kendi çocuğuna hangi isim içine siniyorsa onu koysun sana tavsiyem sende kapat kulağını ben yüzüme karşı beğenmeyen olursa sen kendi çocuğuna başka isim koy deyip geçiyorum
dilaraRecep ladyax tsk Nova anlamı da güzelmiş evet herkes karistirmamak lazim aslinda karar verince kesin bu diyip susturmak gerekiyor