Bana 11de erkege benziyor dedi,13de erkek soyledi. Her kontrolde soruyorum cinsiyyeti deyisdimi diye😁20 haftadayiz halaa erkek😂💙
Cinsiyeti Öğrenme Haftanız?
Uzreksevda aman kesin olmuyor o bizede kiz dedi tahmin bı gittik 15-16 haftalık pipi çıktı 😂😂
yagmurg iki bebeğimi de 13de tahmin ettiler ilki doğru çıktı bu da doğrudur diye düşünüyorum 🤗
yagmurg 18+6da
Aseer bnada 12.haftada keisn soyledi ama bana erken geliyor acaba değişirmi sizinkinim cinsiyeti nedir
12 de erkek denildi 16 net sekilde Erkek)
Deletedmom_78 of valla çok heyecanlı bi durum
umutunannesi2023 maşallah sağlıkla kucağınıza alın♥️
13+4 öğrendim kız geliyor hazırlıklara başlayin dedi sonra da biraz daha bekleyin dedi 😂 17 hafta da kesin kız olduğunu öğrendik
Merhaba Ben 22 yasindayim ve 2 yasinda kizim var fakat bugün hamile olduğumu öğrendim ne yapacami bilmiyorum sizce AldirmAlimiyim
yagmurg 12-13 gibi öğrendik 🤩💓
Benim 13. Haftam şuan geçen hafta gittim gördü ama söylemedi sizce?
leylaAraf kız :) 100 de 1500 dedi😄 kardeşim de dr değişmeyle alakalı şu yorumu yaptı. Bebeklerin cinsiyeti 11. Hafta itibariyle netleşirmiş dr kontrollerde cinsiyeti net göremediği için cinsiyet değişti konusu olurmuş.mesela Kordonu görüp erkek deyip ileriki haftalarda bacak arasını net görünce aa kız deme olasılığı olabilirmiş. Erkeklerde cıkıntı , kızlarda da 3 çizgiyle cinsiyet netleşirmiş :)
yagmurg 16hafta iken gittim belli etmedi 5.ayımda öğrenirim artık