• Gebelik
  • Cinsiyeti Öğrenme Haftanız?

Bana 11de erkege benziyor dedi,13de erkek soyledi. Her kontrolde soruyorum cinsiyyeti deyisdimi diye😁20 haftadayiz halaa erkek😂💙

yagmurg iki bebeğimi de 13de tahmin ettiler ilki doğru çıktı bu da doğrudur diye düşünüyorum 🤗

yagmurg 12.haftada devlete gittiğimde kemik yapısından kıza benzettim dedi 13 te özele kendi doktoruma gittim onların ultrasonu daha kapsamlı o pipisini gördüm erkek dedi 16 haftayım şuan haftaya komtrolüm var bakalım değişicekmi yoksa kesin erkek mi 😅

12 de erkek denildi 16 net sekilde Erkek)

sem1 haftaya haber verin ben de merak ettim 😂

13+4 öğrendim kız geliyor hazırlıklara başlayin dedi sonra da biraz daha bekleyin dedi 😂 17 hafta da kesin kız olduğunu öğrendik

Merhaba Ben 22 yasindayim ve 2 yasinda kizim var fakat bugün hamile olduğumu öğrendim ne yapacami bilmiyorum sizce AldirmAlimiyim

Benim 13. Haftam şuan geçen hafta gittim gördü ama söylemedi sizce?

leylaAraf kız :) 100 de 1500 dedi😄 kardeşim de dr değişmeyle alakalı şu yorumu yaptı. Bebeklerin cinsiyeti 11. Hafta itibariyle netleşirmiş dr kontrollerde cinsiyeti net göremediği için cinsiyet değişti konusu olurmuş.mesela Kordonu görüp erkek deyip ileriki haftalarda bacak arasını net görünce aa kız deme olasılığı olabilirmiş. Erkeklerde cıkıntı , kızlarda da 3 çizgiyle cinsiyet netleşirmiş :)