Zulalg AnnesiyimM53 bunu doktora bildirdiyseniz fetal dna veya amniyosentez testi yapmak isteyebilir, ama tabi sonuçta bir değişim olmuyor sadece bilginiz oluyor🙏🏻 olan yavrunuza allahım ömür versin , bu bebeğinize de sağlık versin
1asel-duru GPinar ben Ankara’da yaptırdım en son Mart ayında 1000 TL di ama zam gelmiştir devlette sadece detaylı ultrason cihazı vardır renkli görüntü olmayabilir benim girdiğim cihaz 4d idi özelde yaptırdım hastanelerde böyle görüntü olmuyor herhalde
Mira343434 Ozlemocek merhaba Üsküdar hospital Rabia hanıma gittim fiyatında 690 di çok memelun kaldm tavsiye ederm
1nsnr Ozlemocek Başakşehir çam sakura ücretsiz önce kadın doğuma muayene olup sonrasında perinatolojiden randevu alıp gidiyorsunuz
Canann1601 rabiaozcans ay cumartesi günü gidecem ben de boyunu kilosunu çok merak ediyorum gttgmde 21+5 olacağız inşallah yüzünü net görürüm
rabiaozcans Canann1601 görürsünüz bence ya daha önce başka bir arkadaşada dedim yüzünüde inceliyorlar illaki pozisyonun uygun anını kollayacaktır doktor. zaten yarım saat sürüyor illaki yakalarsınız. bizim şansımıza ultrason açar açmaz yüzü açıktı komple😊💖 aman sonuçları güzel olsunda görmesekte olur, insaAllah sizinde sorunsuz güzel gönlünüzce sonuçlanır💖💖
rabiaozcans nzn3434 karından ultrason ile baktılar🙂 çevremdeki herkesinde öyleydi. çok spesifik bir durum olmadıkça alttan bakmıyorlar diye biliyorum
gulcanak02_ Zeynep_2304 benim doktorumda orayı söyledi bende orada detaylıya giricem inşallah girdikten sonra bilgi verirseniz benim için çok iyi olur☺️
Biriciklerim3 ebrulina keşke sorsaydım bakalım yarın hastaneye gidicem bir kere daha sorucam ne diyecek
Denizzz54 23+1 648 gr 30 cm boy çıktı 😍💞 herşey normal olarak gözlemlendi rapor da verildi detaylı şekilde, inşallah sağlıklı dünyaya gelir rabbimden tek dileğim 🙏🙏 Açelya Rana minik kuşum, fındık burunlu kızım 🐥❤❤❤
Ecemtprk99 _Buse_0505 _Buse_0505 foruma girdiğinizde sol üstte üç çizgi var ya orda fotograf yükle var ordan yükleyip fotografı kopyalayıp buraya yanıt olarak yapıştırın atılıyor
_Buse_0505 Ecemtprk99 detaylı da kesin belli oluyor cnku renkli ya doktor parmaklarina kadr gösteriyor detaylı da aklına gekecek her yerine bakılıyor cinsiyeti de kesin olur
rabiaozcans minikmucizeemaak size verilen raporda FL yazan bir terim göreceksiniz, FL birimini 7 ile çarptığınızda bebeğinizin boyu ortaya çıkacaktır. bilginize🥰💖 maşaAllah sağlıcakla gelsiiin ya😍
rabiaozcans Tubaaa570 çok normal bence. 22. haftadan sonra falan hissediyorlar genelde. bende erken hissetmeye başladım ama hareket halinde çok anlamıyorum. sırt üstü yatıp odaklandığımda anlayabiliyordum😊
rabiaozcans Ebraz sizin az kalmış yine yaa biz daha yolun yarısındayız🫠🫠 sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşaAllah amiiinnn
rabiaozcans AleynaResul bebek büyüdükçe daha zorlaşıyor görmesi zaten. elbette görünecektir. pozisyon uygunsuzluğundan göremezlersede görene kadar uğraşacaklardır eminim. kalp gebelik boyunca gelişmekte olan bir organ, umuyorumki zaman geçtikçe herşey daha iyi gidecektir Allahın izniyle💖