Tugce-12 Canlarım her gün test yapmıştım negtaifi gördüm şimdi yeniden pozitifler görüyorum çok şaşkınım bugün çatlatma iğnesini olduğum günü saymazsak 13. Günüm eğer sayarsak 14. Günüm dün akşamda test yaptım pozitifti hatta markasından dolayı herkes bu haya veriyor filan dedi bu sabah yeniden farklı marka yaptım ve sonuç🥰🥹
Tugce-12 Gamzegll İnşaAllah öyledir zaten bir iki sabahtır negatif gibiydi şuan net bir çizgi gördüm 🥰
Tugce-12 edasontr doktorum ben yumurtalarımı letu ile büyüttü düşük engelleyici olarakta herkesin şeker ilacı olarak bildiği glifor verdi doktorum bitandir çok başarılı bir hekim İnşaAllah hamileyimdir🥰🤲🏻
Annelik0707 Ben resmi açamadım ama benimde 12.gün negatif çıktı tekrar pozitif döner mi diye umut oldu bende de bugün 13 tekrarlayalım testi 🙃
Tugce-12 Annelik0707 canım benim iğne gününü saymazsak 13. Günüm akşam yaptım pozitifti test markasına herkes takıldı farklı marka yaptım bu sabah hemen koyulaştı 🥰 bence ümidinizi kesmeyin dün sabah yaptım hiç çizgi yoktu
Annelik0707 Tugce-12 çok zor ya test yapmadan durmak keşke bekleyebilsek biraz ama bakalım birazdaha bekleyeyim sanki adette olacakmışım gibi değişik ruh hali😂
Tugce-12 Annelik0707 bendede aynı adet olacakmışım gibi değişik bir ruh hali var kan sonucumu görmeden emin olamam
myangelson Tugce-12 hayırlı olsun canım 48 saat sonra aynı yerde ve aynı saatte ver yükselis takip et 🥰