Melekinci 1melekannesi3858 evde klima var , valla bilmiyorum klima olurmu acmak? 37 olucam nefes alamiuorum
1melekannesi3858 ParodiMom ilk 3 ay son 3 ay berbat ötesi berbat biseymis valla asko doğru Antalya daha sıcaktır ama bu yaz sivasta kayseri de de berbat bi sicak nem var yani çok kötü emin ol çekilecek gibi değil
SedaF 1melekannesi3858 Sivas’a yakışmayan bir hava vardı bu son bir haftadır inanın şoktan şoka girdim sivas da yoldan çıktı çok üzüldüm canım sivasıma😂
1melekannesi3858 hilalklkn ahahahah eşim bile diyo balkonda uyuyun diyede ben yok diyorum çünkü uyuyamıyorum o yokken alışmışim🤣🤣🤣
1melekannesi3858 SedaF ahahahah gerçekten sivasin ayazi mert insanı sert olur Sivasta sıcaklık da ne biliyim yani hiç bilmezdik 🤣🤣
Ufdy9 1melekannesi3858 doktorumla konuştum zaten bi sorun yok 36 haftalık olduğunuzu görünce sormak istedim çok şükür riskli gebe değilim erken doğum gibi bi durumum da yok benimki merak sadece en son 34te gitmiştim 2300dü ama net ölçememişti cuma tekrar gidicem
tunamomm 1melekannesi3858 offff Kayseri felakat maalesef kesinlikle uyuyamıyoruz geceleri Allah yardımcımız olsun hepimizin 😅
tunamomm 1melekannesi3858 gündüzleri ayrı sıcak geceleri ayrı hayırla tamamlayalım artık hamile olunca 2 katı zor oluyor
1melekannesi3858 tunamomm he vallaha canım hangi hastaneye gidiyorsun ben bide sehir hastanesine gidiyorum o beni ayrı bi yipratiyo
tunamomm 1melekannesi3858 7. Ayıma kadar şehir Hastanesi’ne gittim canım sezeryan istiyorum maalesef şehir Hastanesi’nde yapmadıkları için şuan hümaya gidiyorum
1melekannesi3858 Ebrugrgn valla ben evde olduğum halde gunws mi geçti ne olduysa bugün hiç halim yok çok kötüyüm mide bulantısı felan var
Ebrugrgn 1melekannesi3858 1melekannesi3858 evet olabilir bende de bulantı oluyor bazen sıcaklardan sanırım Allah yardımcımız olsun
tunamomm 1melekannesi3858 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım Kayseri’nin neresinde oturuyorsun canım