Meltem_goksenin Svetla Pazartesi kontrol benim de😊kFası aşağıda bizimkinin de bakalım hangş yoldan gelmeyi tercih etçek😍şu an için normal gidiyoruz🤲🏼38 de gelse keşke die dua ediyorum 😬kavuşmak istiyorum artık
Diyetisyen Svetla bende 36+1 bugün kontrole gittim sancılarım çıktı açıklık muanesi yapıldı açıklık yok ama çok korkuyorum bir yandan heyecanlıyım ne zaman doğurucam çok merak ediyorum normal doğum yapabilcek miyim o da ayrı bir merak
Yunel Heyecan dorukta herşey hazır bir tek bebeğim eksik sancılarım ve çatı ağrım var bebek kanala girmiş epey bi aşağıda bugün kontrolüm vardı nst de sancım 50 60 çıktı ama doktor beğenmedi yarın sabah bidaha nst çekilcek siz nst çekildiniz mi sizin sonuçlar nasıl sancıdan duramıyorum bn
Svetla Yunel sürekli çekiliyo ama doktor herşey normal diyo hiç sancıyla ilgili bişi demiyor bazen adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo 🤔
Yunel Svetla bn sancıdan ölüyorum sancı ayaklarıma vuruyor bakalım yarın ne dicek ama heran gelebilir artık zamanı gelmiş dedi sen kaç haftalıksın canım bide bugün bebeğin boyuda çok uzun ondanda ağrın çok oluyor dedi sığmadığı için 54 cm
Yunel Svetla darısı senin ve herkesin başına inşallah canım ama hele bide gelse sancıyla kıvranıyorum şuan bile
Yunel Svetla senin bebişte uzunmuş maşallah diyelim o zaman Allah bağışlasın sağsalim kucağına alırsın inşallah senünde ağrıların varmı peki
Mvicik Ben kasımdım şimdi Aralık olduk 40+1 bebeğin gelmeye niyeti Yok doktor 6 aralığa gün verdi 🥴🥴🥴