Oznurckr Sumeyyee_ss bende 32. Haftada calısabilir raporu aldım muhasebecime ilettim, şimdi 37. Haftadayım rapor bişey almama gerek varmı sisteme kendiğilinden düşüyor mu doğum izni vs ne yapılması gerekkiyosa artık doğum parasına ilişkin
Sumeyyee_ss Oznurckr Oznurckr ben 32 de çalışamaz aldığım için bu konuda bi bilgim yok maalesef sizi yanlış yönelmdirmeyim
Mutluemos Aysedugme rapor parası doğum öncesi ve sonrası olarak 2 şekilde mi ödeniyor? Yoksa tek rapor mu
SusamTanecigi Mutluemos doğum öncesi kullandığıniz izin parasi doğum yaptıktan sonra yatıyor doğum sonrası izni olan kısım ise doğum izni bitince yatıyor benim öyle olmuştu
Aysedugme Mutluemos aylık olarakta ödeyebiliyor iki aylık olarakta ya da toplu da alabilirsiniz izne ayrıldığınız tarihten itibaren başlıyor
Mutluemos SusamTanecigi peki ne zaman doğum yaptınız ve ne kadar yatti önce ve sonra da ne kadar yattı ne zaman içinde iş yerinden bir arkadaşıma ayrı bana ayrı bir ödeme olmuş onun için soruyorum kusura bakmayın lütfen 🙏
SusamTanecigi Mutluemos ben iki yıl olmak üzere doğum yapalı şimdi miktarları bilemiyorum net olarak ama doğum iznine ayrıldığımız tarihlerde farklılık varsa ve o sürede de asgari ücret guncellendiyse eğer ondan farklı olmuş olabilir
Mutluemos Meneseilay54 iş yerinden arkadaşım ile aramda 20 gün var ona ayrı yatmış para bana ayrı arada uçurum gibi fark var benim mi yanlış onun mu yanlış anlamadım
ikotrtn Biranneguncesi 4. Ayda normal rapor ala bilirsiniz en erken 32. Haftada çalışamaz raporu verirler en geçte 37. Haftada
nefessmommm Biranneguncesi 32. Hafta da çalışamaz raporu alabilirsin en erken İstersen 37. Hafta da çalışabilir raporu alıp 37. Hafta da çalışamaz otomaik veriliyor. Ama ne kadar verildiğini bilmiyorum henüz raporum bitmedi almadım