nur6565 nerminnn_ merhaba bende aynı sizin gibi yaptım 32 de çalışabilir 35 te çalışamaz aldım e devlette bir şey değişmemiş şuan 36 dayım neye dikkat etmem lazım
Dudu1988 Bende 34 haftaligim ama izne ayrılmadım calisabliyrm die benide bilgilendirirmsnz ne yapmam lazım şuan ilk önce
Sumeyyee_ss Dudu1988 32. Haftada çalışabilir raporu almanız lazımdı bir an önce rapor alın çalışmayı düşünüyorsanız
Sumeyyee_ss nerminnn_ başka herhangi bir başvuru yapmamız gerekiyor mu doğumdan sonra sadece çalışamaz raporu vermek yeterli mi
Sumeyyee_ss Dudu1988 iş yerinize veriyorsunuz muhasebe SGK ya işliyor şuan çalıştığınız gün doğumdan sonra sizin izninizle ekleniyor
Oznurckr Sumeyyee_ss bende 32. Haftada calısabilir raporu aldım muhasebecime ilettim, şimdi 37. Haftadayım rapor bişey almama gerek varmı sisteme kendiğilinden düşüyor mu doğum izni vs ne yapılması gerekkiyosa artık doğum parasına ilişkin
Aysedugme Bu ay Temmuz parası yattı benim 8750 civarı yatmış aylık asgari ücret 8500 ken benim maaşım 10500 dü
Mutluemos Aysedugme rapor parası doğum öncesi ve sonrası olarak 2 şekilde mi ödeniyor? Yoksa tek rapor mu
Biranneguncesi Benim sıkıntılı geçiyor hamileliğim 11 haftalığım 20 haftaya kadar sabredip çalışmaz raporu almak istiyorum ama nasıl oluyor param ne kadar kesiliyor yada verilirlermi doğuma kadar
Mutluemos nerminnn_ Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah paranızın da hayrını görün güle güle harcayın inşaAllah 🌸
nevermindcanim nerminnn_ merhabalar, benim 32.haftada aldıgım çalışabilir raporu e devlette gözüküyor ama 37.haftada aldıgım iş göremezlik raporu e devlette gözükmüyor bu şekilde mi olması gerekiyor acaba