14 temmuzda transfer oldum testim pozitif çıktı ayın 10 da doktora gidicem keseye bakılacak. kaç haftalık olduğu transfere göremi yoksa son adet tarihime göremi hesaplanıyor bilgisi olan yazabilirmi rica etsem (dondurulmuş emriyo koyuldu 5.gün emriyosu)
Tüp bebek transferi olanlar
Ozge-28 benim son adet tarihine göre hesapladılar hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın genelde 5 haftalık çağırıp keseye bakıyorlar
Teşekkür ederim çok
Ozge-28 benim son adet tarihine göre usg de aynı çıkıyor ölçümler
Son adet tarihine göre hesaplıyoruz 25 haftalık olduk. Bebeğim baştan beri 9 gün önden gidiyor doktorum son adet tarihinide 9 gün geri çekti
EbruBoluKaya çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için aklım çok karışmıştı
Son adet tarihim 26 haziran 14 temmuz transfer oldum adet tarihime göre o zaman 6+1 oluyor o zaman galiba bakalım doktor 10 nda ne dicek inşallah kese görünür sağlıklıdır inşallah
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım normal hamilelik gibi 🙏
Ozge-28 son adet tarihini baza alıyorlar
Ozge-28 herkes son adet tarihi deyince biraz araştırma yaptım gerçi kendi doktoruma da sormuştum, normal gebe kalanlarda tam olarak hangi gün birleşme yaşandığı tahmin edilemediği için son adet tarihi baz alınırmış bizim belli olduğu için transfer gününden itibaren sayılıyor. internetten bulduğum bilgiyi de şöyle bırakayım.
“Gebelik haftası normal yolla elde edilen gebeliklerde son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanmaktadır. Tüp bebekle elde edilen gebeliklerde ise transfer gününe göre hesaplanmaktadır.”