Tugce-12 Kızlar regl olmayı beklerken bu akşam ümitsiz şekilde gün içinde karın ağrılarım artan sivilecelerim gergin ruh halim ike çatlatma iğnemin 12. Gününün sonunda sabah çizgi göremeyip bu akşam testimi tekrarladım ve bu şekilde gördüm 10dk içinde belirdi suya tuttum yıkadım çizgi kaybolmadı lütfen bana yorum yapın 🌸 
Amigurumi Tugce-12 aaa gördüm 😍 İnşallah kuruma çizgisi değildir. Kan testi verin isterseniz kesin sonuç için 🥰🥰🥰
Mommysu Tugce-12 hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyor olabilirsin ama bu kadar kişi o çizgiyi gördüyse vardır bence 🤭 kan testi içinin rahatlamasına yardımcı olur bence 🥹
Yasemin_bilgili Tugce-12 benimde böyle çıktı, silikti. 2. Testi yaptım 2. De silik çıktı çok yeni olduğu için böyle çıkıyor hep. Hayırlı olsun 🐣
Donthappy Tugce-12 sabredip testi sabah ilk idrar ile yapsaydın eminim daha net çakardı ama burda da belli çizgi ve kuruma olduğunu düşünmüyorum 10 dk içinde çıktığın için hayırlı olsun 🌺
Donthappy Tugce-12 bende öyle olmuştum ama benim kuruma çizgisiydi rabbim bekleyen tüm anne adaylarını müşdelesin inşallah 🤲 sende sağlıkla kucağına al kuzum inşallah 🫶🫶🫶