Nuur2124 Asl-stc Benan :Parmakla gösterilecek kadar güzel demek🌼 Duru da çok hoş bir İsim☺️ Alya , Asel, Eliz naçizane önerim olabilir☺️
Username_46 Asl-stc evlenmeden önce hep bir kızım olursa adını defne koyucam demiştim evlendik bi kızımız olucak hayırlısıyla,birkaç isimlere baktım ama buna karar verdik benim için isim aramak zor olmadı
Kevser17 Ozgeliii annesi sensin canım sonuçta istediğin ismi koyma öZgürlügün var kımseyı dinleme cevremdekıler bana da aden ne ya nasıl bır ısım o gıbı cümleler kurdular başta ama su an herkes isme alıştı dıyebılırım
Halime1642 Eşim nikahimiza 1 hafta kala bebeğimizin ismini Hanzade görmüştü. Şimdi bir kızımız olacağını öğrendik adı evlenmeden belirlenmişti. Hanzade miz olacak inşallah 🥰
nur__a Sadece defne ya da defne beren olacak kızımızın ismi 🥰 Gökçe, Sare, Nihal, Miray, Sude bu isimler de çok güzel🌸
mihros97 Asl-stc Mihra 🤍 olucak inşAllah… hoşgörü sahibi, muhabbeti iyi, iyi niyetli ve iyiliksever, sevecen yapılı demek fikir olabilir.
Htchlg Benim de kızım olacak ve isim olarak elif, berçem,asel,ikra diye düşünüyoruz bakalım daha doğuma var 24+1 haftalığız🥰
Sinemasya Cey-cey bende Asya koyacağım kızımın adını isim analizinde ki gibi mi kızınızın huyu suyu biraz bahseder misiniz 🥰