leylaAraf Benim kızım olursa eflin su, Umay, Efruz, Aydilge yada aybilge diye düşünüyoruz eşim ile ama bakalım dhaa güzel bulursak değişebilir
Yesimakkoc leylaAraf Masla mihra ismide güzel kulağa hoş geliyor Lorin, asel lina, zümra bu isimleride beğeniyorum benimde daha cinsiyeti beli olmadığı için karar veremedim erkek olursa atlas düşünüyoru eşimle kız ismine karar veremiyorum bi türlü
Defnesmom_ Asl-stc Beren ismi çok güzel benim beğendiğim isimler arasındaydı Beren ismi de. Ama biz Defne koymaya karar verdik.
Cancan98 Asl-stc biz belli olmadan cinsiyet karar vermiştik, daha doğrusu yıllar önce ☺️ Arven- esin perisi anlamına gelir çok hoşuma gitti benim
12eslem_yaren Beniim iki kızım var şuan 3 gebeliğim birinci kızımın ismi Eslem yüsra . İkinci kızımın ismi Sümeyye yaren. Buda beli değil inseallah oğlan olur ona da musap yada Halid düşünüyorum
Carpediem_7 12eslem_yaren Eslem isminden memnun musunuz? Bende kızımın adını Eslem bırakmak istiyorum. Bazen kötü yorum yapan oluyor.
Esmanur43 Asl-stc ben Zeynep Gökçe koyacağım inşAllah 37 ye girdik hayırlısıyla 🥰 ama aklımızda ilay da vardı ülkenin em güzel demek 🥰