Ozgeliii annesi sensin canım sonuçta istediğin ismi koyma öZgürlügün var kımseyı dinleme cevremdekıler bana da aden ne ya nasıl bır ısım o gıbı cümleler kurdular başta ama su an herkes isme alıştı dıyebılırım

Asl-stc 4 cu kızım olcak sirasiyla isimleri Sinem Ecrin Asmin Buda insallah Lavin olacak

Eşim nikahimiza 1 hafta kala bebeğimizin ismini Hanzade görmüştü. Şimdi bir kızımız olacağını öğrendik adı evlenmeden belirlenmişti. Hanzade miz olacak inşallah 🥰

Asl-stc
Yazgı Miray💗
Melis Aden💗
Mihra Beren 💗

Esomete
Yaa bende Asya düşünüyorum bir türlü karar veremedikk

Sadece defne ya da defne beren olacak kızımızın ismi 🥰 Gökçe, Sare, Nihal, Miray, Sude bu isimler de çok güzel🌸

Asl-stc Mihra 🤍 olucak inşAllah… hoşgörü sahibi, muhabbeti iyi, iyi niyetli ve iyiliksever, sevecen yapılı demek fikir olabilir.

Benim de kızım olacak ve isim olarak elif, berçem,asel,ikra diye düşünüyoruz bakalım daha doğuma var 24+1 haftalığız🥰

Cey-cey yaaa çok özel bi ismi var okuyunca duygulandım resmen 🥰

Cey-cey bende Asya koyacağım kızımın adını isim analizinde ki gibi mi kızınızın huyu suyu biraz bahseder misiniz 🥰

Asl-stc bizde en başından karar verdik eşimle birlikte Lidya olacak kızımızın adı cennetten bir bahçe, güzel ve soylu kimse anlamına geliyor 🩷🌸🫶

Asl-stc bende Aysu koyacağım uzunca bir süre düşündükten sonra benim ismimede uygun çok şükür 🙏