umutunannesi2023 Betay_ benim son adetim 25 kasimdi ama 5 araliktan hesapliyor doktorum son adet tarihi her zaman dogru olmuyor saglikla gelsin insaallah bebisin 🥰
Betay_ umutunannesi2023 Mebus ayy inşallah teşekkür ederim yarın tekrar vereceğim hayırlısı olsun inşallah sizlere de hayırlı olsun 😍
Drnrabn Myasminn ayyy ben şimdi geldim doktordan kız minik fasulyem gösterdi kendini bugün kalp atışı için haftaya gideceğim çok şükür mutlu haberi aldım 😍😍
myangelson Betay_ kimyasal da olabilir geç döllenme de olabilir aynı yerde 48 saat sonra tekrar kan vererek düzenli artış bakarak kimyasal olup olmadığını anlayabilirsin
Mebus Betay_ geç döllenme canım benimde öyleydi 26 ydı 5 haftadan da fazlaydı bebek 6 gün kadar geriden geldi geç döllenme olduğu için 10. Haftasında yakaladı haftasını endişelenme sadece iki günde bir kan vererek 2 kat artış olmuş mu ona bak
umutunannesi2023 Betay_ tesekkur ederiz en iyi sonucu doktor soyler son adet tarihinle gitmiyor olabilir kotu dusunme❤️
Betay_ Bugün tekrar verdim 55.3 çıktı, hâlâ çok düşük ama sonuçta yükseliyor diye düşünüyorum, bir de kahverengi gibi lekelenme oldu 2 kez bugün acaba yerleşme kanaması mu? inşallah benimledir miniğim 🥹💖