ebrulina Nuraslanklc benimde hem yüzük testi hemde bıçak makas testi yapıldı ikisi de kızdı ve cinsiyetimiz kız 🥰🥰
gamizee_ Ben de yapmıştım yüzük testini erkek çıkmıştı ve gerçekten de erkek olduğunu öğrendik sonra çin takviminde kız diyordu ama yanıldı o😄
Nuraslanklc Mzzz dimi ya kız ya oğlan 🤣🤣 ama benim oğlum var inşallah kızım olur birde artık 3. 4. İster kız olsun ister erkek yeterki ikisinden de olsun🤣
Sedefdinc Nuraslanklc Çin takvimi vs tüm şeyler erkek derken yüzük testi bende kız diyordu ve kızım oluyor bir tek o tuttu 🤣
gamizee_ Nuraslanklc hiç belli olmuyor ki canım benimkinde valla çin takvimi kız diyordu bütün belirtilerim kıza çıkıyordu sabah bulantıları, mutsuzluk, sivilce problemi, ekşi aşerme vs vs ama sonuç erkek oldu😊 öncelikli sağlıklı olsun da inşAllah🙏🏻
Ayce09 Nuraslanklc benim kuaförüm yapmıştı kızımda da ikizlerimde de tuttu ben denedim ama beceremedim sanki o yapınca tuttu hep
MiniMimi42 Deletedmom0071 hayır öyle değil. Tuzu başına epeledin. haberi olmayacak hamile kişinin. elini önce burnuna değerse erkek dudağına değerse kız. Öyle yani