Nuraslanklc Yüzük testi diye birşey varmış yapan var mı nasıl olur nasıl yapılır tutanlar tutmayanlar 😅
Yazmelegi_ Nuraslanklc zamanında arkadaşım yapmıştı inanmam ben öyle şeylere de kız demişti ilk çocuğuma kızım oldu 😁
MiniMimi42 Nuraslanklc Birde tuz vardı. hamile kadının az bişey başına tuz epeliyorsun. İlk önce burnuna değerse Erkek,Dudağına değerse kız oluyormuş 🤭
Nuraslanklc Yazmelegi_ nasıl yapılıyor herkes farklı diyor kimi bileğinde kimi karnında kimi bı bardak su da kimi ipe takmış kimi saç teline🤣
1prensannesiiiii Nuraslanklc yere uzandım yüzüğümü ipe bağlayıp tuttum karnımın üzerine ileri geri gitti oğlum oldu 🤗
edasontr Nuraslanklc kolyen varsa yuzugunu tak ve bılegıne tut sallanmasın sonra bırak ama hangisi kız erkek tu unuttum ben duz se erkekti sanırım yuvarlak donerse kızmıydı biseydi
Nuraslanklc 1prensannesiiiii ayy Rabbim bilir elbette ama daire oluyo yani kız inşallah tutar Amin ♥️
Evlatsevgisi2 Nuraslanklc cinsiyeti öğrendin mi kız daire oluyor demişsin gerçekten tuttu mu çok merak ettim şuan😂😂 bende 9+2 yapıyorum ileri geri çıkıyor bitane kızım var ikinci ne olcak acep
babymomy_ Nuraslanklc bu yüzük testinde içinden ne olmasını istiyorsan yani içinden ne geçiyorsa o çıkıyor 😄 ben cinsiyeti öğrenmeden önde yaptım kaç kere kız çıktı. Cinsiyeti öğrendik erkek . Tekrar yaptım erkek çıktı inanmıyorum yani