ARDENDilek0 32+1 haftayim geçenlerde aşırı sancı ile gittim doktor bana hazırlıklı ol her an gelebilir dedi korktum ama pek gelmeye niyeti de yok gibi sancı çok fazla aslında ama benim ne yapmam lazım bilmiyorum hazırda bekliyorum kendini doğuma hazırla dedi
irem7 hayalim35 suni sancı ile mi yoksa sezeryan ile mi yaptınız yarın benim de 41 haftam doluyor doktorum yatış yapacağız dedi. Açılmam sancım yok
hayalim35 irem7 aslında benim ikisi de değil kendi sancımda yoktu 2. gebelik ve rahmin olgunlaştığı için alttan fitil verecem dedi öyle yaptı o fitil sayesinde bnm kendi sancılarım başladı
hayalim35 irem7 hayır doktor karar veriyor tabi ki fitil çünkü sadece uyarı veriyor ve senin kendi sancını başlatıyor
hayalim35 irem7 ama bilemiyorum doktorlar da konuşabilirsiniz belki de verir ben doğum yapmayana kadar bilmiyordum
snowpress irem7 benim de yarın yatışım yapılacak doğum şekli belli değil henüz, nasil planlıyorsunuz suni sancı alacak mısınız yoksa direkt sezeryan mi
Gizemlibirisi YouTube de bir doktor anlatıyordu.hurmanin içindeki bir madde suni sancınin içindeki maddeyle aynıymış.bir de korunmasız iliski yaşandığında o spermlerin içindeki bir madde ,vajinadan verilen suni sancı ile aynıymış.ikisi de tıbben kanıtlanmış.
cokkasmabeabi zmr_enby2 ben yedim 36da başladım çaylar hurmalar vs. Hurmayi da 25 29 günlük yiyodum. 37+1 sabahı doğum yaptım. Şimdi evde hurma var korkuma bir tane bile yemiyorum 😂😂
zmr_enby2 cokkasmabeabi yukarı da arkadaşın birisi detaylıca anlatmış etkili oluyormuş yinede siz bilirsiniz 🥰
__mom1 Zaten şişmanım işe yaramıyorsa boşuna yiyip kilo almayayım ben 32de başlayacaktım ananas hurma adaçayı 😅😅
cokkasmabeabi zmr_enby2 daha 32 haftaligim beklesin 🙈 ahududu yaprağı çayı da içmiştim 3 4 bardak günlük. Hiç ayarım yok 😂
irem7 snowpress suni sancı almak istiyorum öncesinde. Çünkü 41+0 ım bunca zaman bekledim şansımı denemek istiyorum en azından. Birkaç saat sonra yatışım yapılacak. Hem korku hem heyecan tüm duyguları yaşıyorum. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım. Siz ne düşünüyorsunuz.
snowpress irem7 ben bugün gittim 3 cm kdar acılmam varmiş doktor yarını da bekleyelim sabah gelirsin suniyle başlatiriz dedi bakalım yarın sabah gidecegim insallah