zmr_enby2 36+2 yim son 26 gün bugünden itibaren hurma tüketmeye başladım 40-41. Haftalara kadar bekler miyim acaba bazı arkadaşlarda bebeğin isteğine göre diyor ama tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim ☘️🌸
CemrePektas zmr_enby2 tövbe estafurullah peygamber zamanında insanlar bu kadar hurma yemedi. 2 kilo hurma yemişimdir 3 haftada. Daha gelen giden yok bacı
MasalAlparslanMom zmr_enby2 kolay bı doğum için önerilir 🫶 illede ye açilman başlasın,sancin gelsin değil amaç
Seymoshh zmr_enby2 yani doğumu hızlandırmak değilde kolaylaştırır kısmı belki doğru olabilir zira en son doğumda hamileliğim boyunca yedim ve doğuma yakın ekstra yedim besin değeri yüksek olduğu için ama 39+3 de geldi yani çokta etkilemedi
hayalim35 zmr_enby2 bn 36 haftadan 41 haftaya hep hurma yedim en sonunda suni aldım bnde etkili olmadı
Asel-2023 CemrePektas 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ay çok yaşayın yaaaaa kızım da aynı sizin gibi ye ye artık bikmistim ama kızım 41+6 da doğdu o da doktor dürttü de öyle 🤣🤣🤣🤣
bendeanneoldum_ CemrePektas hurma sancı olduğu Zaman mı yenmeli yoksa son haftalarda sancı olsun diye mi evde hurma var sancım olursa fln yerim diyorum
bendeanneoldum_ CemrePektas hurma sancı olduğu Zaman mı yenmeli yoksa son haftalarda sancı olsun diye mi evde hurma var sancım olursa fln yerim diyorum
zmr_enby2 hayalim35 41 dolunca mı suni sancı veriyolar acaba normal doğumu ne kadar süre beklettiyolar sancı vermeden
irem7 zmr_enby2 dediğiniz gibi 37 den sonra hurmaya başladım günde en az 5 tane yiyorum. Perşembe 41 hafta bitecek ve yatışım yapılacak sanırım bünye meselesi pek bir alakası yok gibi
irem7 zmr_enby2 belki hastaneden hastaneye değişir ama bebek kakasını yapıp yiyebilir veya kordon dolanabilir bu yüzden alıyorlar doğuma
irem7 hayalim35 suni sancı ile mi yoksa sezeryan ile mi yaptınız yarın benim de 41 haftam doluyor doktorum yatış yapacağız dedi. Açılmam sancım yok