Marlockaybaby Slly benim hep göbeğim vardı 😅🙈 ama atılımı 13. Haftadan sonra oldu. Şu an 15. Haftadayım bol giyindiğimde bazıları anlamıyor bile hala ama ben 13. Haftadan sonra tamam dedim artık belli oluyor.
gamzecgr Slly kiloluda değilim ilk gebeliğim ama 17 haftalığım gören 6 aylık sanıyor doğurana kadar davul olucam heralde 😂
mybaby4 Aysee1123 2 3 gram değil canım. 16.haftada 170 gram dedi doktor. Ayrıca göbek sadece bebeğin gramindan dolayı çıkmaz. Bebeğin eşi de var. Benimki 13.haftada belli oldu göbeğim. Kişinin vücut yapısına bağlı değişir bu
Aysee1123 mybaby4 Başlığı otuşturan kişi düzenleme yapmış. 9 haftalık olduğunu ve karnının çıkmadığını yazmıştı. Bende ona istinaden yazmıştım ilk cevabımı, daha o haftada 2-3 gram oluyor bebek ne karın çıkması diye ☺️
Alparslanveannesi27 Aysee1123 benim çıktı çünkü iç karnım dar olduğu için dışa vurdu görenler kaç aylık diyordu
Aysee1123 Alparslanveannesi27 8-9-10 gibi haftalar daha çok şişkinlik oluyor yine bebek karnı olması pek mümkün değil. Ondan sonra evet erken çıkabilir kimisinin o başka. 11 den sonra karında büyüme gözlenir diyor uzmanlar bile
Mummumlilo Ayy beni göbeğim ne zaman çıkcak çıksın artık diyodum 20. Haftadan sonra bir çıktı durdurabilene aşk olsun şu anda 36. Haftadayım oburiks gibi gögeğim var😅