edaisikkaya kızlar 34+4 hamileyim iki haftadır kontrole gidiyorum bebek dönmemiş diyorlar böyle normal doğum yapamazsın diyolar bugün gittim yine dönmemiş. ne yapabilirim ya dönmezse herhangi bir egzersizi de yokmuş bekleyecez mi böylece
beyzzsenturkk edaisikkaya yürüyüş önerirler genelde yer çekiminden güç alarak bebeği döndürebilirsiniz daha haftanız varmış doğumdan önce bile dönen ne bebekler var bence umutsuzluğa kapılmayın bol bol yürüyün
MehmedinZeynebi edaisikkaya secde pozisyonu iyi demislerde bana ama doğumda ebelerin gösterdiği birkaç hareket varmış dönmesi için onları bı araştırıp evde tekrarlayın
pinkpanter72 edaisikkaya hiç kendi başına hareket egzersiz deneme benimde makat gelişti oğlum senin olduğun haftalardı doktor bana şunu dedi sakın kendi başına hareket yapma plasentan ayrılır kanamadan ikinizde kurtaramayız demişti korkmuştum oğlum dönmedi zorunlu sezeryan oldum sağlıklı olsunlarda doğum şekli önemli değil ya
edaisikkaya MehmedinZeynebi açıkcası çogunun doğruluğu ve güvenirliği yok gibi geldi şans işi ve bebek nasıl istiyorsa
liceslices11 Sezeryandan 1 gun once 38+6 da dondu benim bebis, simdi normal dogumu bekliyoruz. Sans isi bence 🤷🏼♀️
Ao526- edaisikkaya 32. Haftadan beri benimde makat gelişliydi. Bekledik dönmedi dönmeyince geçen hafta bugün sezeryan oldum.. Tamamen bebeğinizin durumuna şansına bağlı 🥹
Mutlulukkk edaisikkaya kiz dur dha var😂😂 erken gelme ihtimali yoksa bekle dha acele etme. Bnm 37de mi ne dönmüştü. Secde pozisyonunda durun gun icerisinde azar azar. İnşaallah hayrlisi ile döner 🌼
Sehriban__ edaisikkaya benden size tavsiye biraz dönmesi için egzersizler ve yürüyüş yapın ama bence dönmesse bile hemen erkenden koştur koştur sezeryan olmayın sağlığında bi sıkıntı olmassa son ana kadar bekleyin bence kendi sancılarınızı çekin normal olmassanız bile hormonlarınız salgılanır ağrıyla beraber sonra sezeryana geçersiniz sütünüz için de iyi olur
edaisikkaya Sehriban__ bilmiyorum iki hafta sonra kontrolum var o zaman 37 haftalık olacağız bakalım dönmüş olacak mı olmazsa da planlı sezeryan konuşuruz
Mutlulukkk edaisikkaya bide daha zamani gelmemistir belki ondan dönmemsitir. Azcik sabredin 🤭 vaktyle her sey olur.
incikaya edaisikkaya 34.haftamda dönmemişti YouTube da videolar var ondan yaptım 36.hafta kontrole gittiğimde dönmüştü etkisi oldu mu bilmiyorum
defnezumram edaisikkaya doktor önerisi olmadan gösterilen egzersizleri yapmayın diyor gösterenler bile benimkide 30da makat geliş döndü 33. Haftadayım suyum iyi ama kalçasını 2 kemiğimin arasına oturtmuş vaziyette o yüzden zor dediler dönmesine bende sağlıkla gelsinde napim dedim canımıza gelmesin yeter