miniginannesi-1 yesilkahve bende aynı şekilde bıraksalar hiç kalkmam maşallah Allah bağışlasın sağlıkla alalım inşallah kucağımıza❤️
miniginannesi-1 zumrasmom1 çok geçmiş olsun canım karın ağrısı nedeniyle mi anladın enfeksiyonu yoksa yanma mı vardı sağlıkla alalım inşallah kucağımıza ❤️
miniginannesi-1 Bebegim_38 büyük ihtimal bı kaç güne bende yapışıcam yerlere sıcaklar halsizlik derken 😁🤦
December miniginannesi-1 sizin de bebeğiniz aşağıda mı? Ben de 21.haftadayim bebek rahmimin üstünde zıplıyor gibi alt taraflarim zonkluyor 🤢
miniginannesi-1 December evet canım benimde aynı yerimden kalkasım gelmiyor hatta benim kalktığım an tuvaletin yok ama tuvaletim var gibi baskı oluyor
Bebegim_38 zumrasmom1 23+3 Bende de idrar yolu enfeksiyonu oluyor ara ara, ilaç kullanıyorum sıfırlanmıyor. Bol su iç diyor doktor içiyorum ama yeterli gelmiyor galiba.
nurtenak 24.haftadayım 20den beri kaburgalarım acıyo sanki kemiklerim bana batıyo. 30dan sonra oluyor diye biliyodum sanki çok erken başladı benim ağrılar
December miniginannesi-1 miniginannesi-1 şu an ağrıdan ölüyorum alt tarafa inanılmaz bir baskı yapıyor sürekli wcdeyim artık su içmeye korkuyorum. Yukarı ne zaman çıkıyor acaba bebekler 🙄
Pardonbakarmisinn miniginannesi-1 22+4 hafif kasik agrisi halsizlik desen full derece sicaktan erimemek icin kendimden gecmis bi durumdayim artı birde 9 aylik bebegim var hamileligim guzel geciyor ama sicaklarla birlikte bebek beni perisan etti😏
miniginannesi-1 Pardonbakarmisinn ahh bende aynı şekildeyim 🤦 sağlıkla alalım inşallah kucağımıza magnezyum kullanıyor musun bu arada bana doktorum vermedi suanlik gerek yok dedi bide detaylı ultrasona girdin mi
Ezgikrgz _mom3434 Çok iyi yapmışsınız bende çoğu şeyini aldım odası arabası kıyafetleri beşiği hatta deterjanlarından şampuanına gün geçtikçe herşey artıyor 😂🤭
Ezgikrgz December benimde sürekli aşağıda hareketleri çok tedirgin hissettiriyor belkide normaldir bilemiyorum doktor kontrolüme daha var bu gidişle dayanamayıp soracağım🤭😌
miniginannesi-1 December ben bugün sordum bebiş büyüdükçe olcakmış bunlar kanama olmadığı sürece normal dedi ama insan korkuyor
December Ezgikrgz ben doktora sordum normalmiş aşağıda olabilirmiş ama benimki zıplıyor gibi üstünde o bana ağrı yapıyor beş dk uyumaz mı ya aglicam artık 😐
Ezgikrgz December Yaa normal o zaman içim rahatladı🤭 Evet biraz zorluyor çevremdekiler bunlar daha başlangıç sen son zamanlarda gör diyorlar😂 Neyse diyorum sağlıklı olsunlarda varsın durmasın ne yapalım💕