Minikkush9496 Amigurumi bende onun için zorlanıyorum ama biliyorumki söylesem benden daha çok stress yaşıucak ve benide olumsuz etkiliycek hiç kimseye söyleyemiyorum netleşmeden
Minikkush9496 Amigurumi bende onun için zorlanıyorum ama biliyorumki söylesem benden daha çok stress yaşıucak ve benide olumsuz etkiliycek hiç kimseye söyleyemiyorum netleşmeden
Minikkush9496 Aysel_krdg 🤣🤣🤣 ayy yok canım yaa şimdi ona söylersem annem kayınvalidem tüm akrabalar bilir ve bebeği görene kadar beni sıkboğaz ederler kızımda 1 kere yaşadım bunu 1 daha kaldıramam😅
Deletedmom_78 Minikkush9496 hayırlı olsun bende 104 le öğrenmiştimm bi hafta sonra keseyi 2 hafta sonra kalp atışını gördükk hemen göremessen telaslanma 🧿🧿
Minikkush9496 Deletedmom_78 ayy inşallah yaa ben 4 gün önceden biliyorum ama sanki üstünden yıllar geçmiş yaa zaman geçmek bilmiyor
Deletedmom_78 Minikkush9496 bende öyle hissediyordum hatta kalp atışını duyamayınca kötü şeyler düşünmeye başlamıştımm.. kendine ve ona iyi bakk 🧿💓
1_prensesannesii Minikkush9496 yerinizde olsam bir sürprizle söylerim artışınız gayet iyi:) ayrıca artık kan takibi de yapmayın bence
Minikkush9496 1_prensesannesii bende süpriz yapıcam canım onun için kalp atışlarını duymayı bekliyorum dinledicem kalp atışlarını ilk onu duysun istiyorum bakalım hayırlısı zaman geçmek bilmiyorki
Minikkush9496 1_prensesannesii bende süpriz yapıcam canım onun için kalp atışlarını duymayı bekliyorum dinledicem kalp atışlarını ilk onu duysun istiyorum bakalım hayırlısı zaman geçmek bilmiyorki