Minikkush9496 kızlar merhaba yine kan verdim artık yazmaktanda yoruldum adetime 4 gün kala 6,53 2 gün kala 36,03 bu gün adet günüm 106,90 normalmi acaba?
Amigurumi Hayırlı olsun artık gayet güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma ve tüm isteyenlere 🥰🥰🥰
Minikkush9496 Bir an önce bebeği kalp atışlarını duysaydım rahatlardım eşimede söylerdim saklamak çok zor oluyor kızlar😅daha 2 hafta ben nasıl saklıycam? İlişkidende korkuyorum yani şübheleniyor ama surpriz yapmak istiyorum onun için söyleyemiyorum
Aysel_krdg Minikkush9496 deki eğer varsa şu an tutunma aşamasındadır o yüzden riske atmayalım regl olana kadar bekleyelim artık 😂
Amigurumi Minikkush9496 o çok zor ya ben eşimden asla hiç bir şey saklayamıyorum geçen bir testimde hayalet çizgi çıktı dayanamadım söyledim oda ben üzülmeyim diye acele etme vs diyor sonra negatifti gördüm ama insan içinde tutamıyor
1_prensesannesii Minikkush9496 yerinizde olsam bir sürprizle söylerim artışınız gayet iyi:) ayrıca artık kan takibi de yapmayın bence
Minikkush9496 Amigurumi bende onun için zorlanıyorum ama biliyorumki söylesem benden daha çok stress yaşıucak ve benide olumsuz etkiliycek hiç kimseye söyleyemiyorum netleşmeden
Minikkush9496 Amigurumi bende onun için zorlanıyorum ama biliyorumki söylesem benden daha çok stress yaşıucak ve benide olumsuz etkiliycek hiç kimseye söyleyemiyorum netleşmeden