Prensesannesi14 Benmi erken davranıyorum acaba Daha kırkımizin bitmesine iki hafta War ama kilo olarak sadece yedi kilo tek gitti hala 8 kilo fazla War Siz ne kadar sürede verdiniz nasıl verdiniz neler yaptınız nasıl beslendiniz Yemekten kissam sütüm azalıyor ne yapabilirim ?
poyrazin_annesi28 Prensesannesi14 acele etmeyin yavaş yavaş gider. 2 buçuk aylık bebeğim hala 5 kilo fazlam var
Metetug Prensesannesi14 çok iyi gitmiş bence ben eski kiloma yaklaşık 1 senede geri dönmüştüm, diyet yapmadan
Daisy0000 Prensesannesi14 Doğum yapalı 1ay 16 gün oldu.Benimde doğumdan bu yana 10 kg gitti,hala 10 kg fazlam var,bebek durmadigindan spor vs de yapamıyorum nasil vereceğim bilmiyorum. Havalar aşırı sıcak olduğundan korse falan da takamiyorum
Elotyy Prensesannesi14 ben şuan 34 haftalık sadece bi kılo, aldım, bebek 2400,grm, daha, çok, alırmıyom, doğuma, kadar
Prensesannesi14 Metetug daha iyileri de War emin ol burdan okuyorum çünkü iki üç ayda eski haline dönen çok kişi War
Prensesannesi14 Daisy0000 ay bende öyleyim bebek daha çok küçük spor imkansız o yüzden korse takmadan bile oldugim yerde ter içinde kaliyorim korseyi asla tahammül edemiyorum
Prensesannesi14 Elotyy son iki ayda ve son ay en çok alınan ay ama alsan bile en fazla 5 6 kilo alırsınız bence 34 haftaya kadar bir kilo tek almayı nasıl bexerdiniz çok iyi çünkü bebeğin de kilosu iyi üstelik ben son iki ayda 7 kilo almıştım beş aya kadar da pek almamistim az az
Bebek_cund_annesi Benim 2 sezeryan üstüne 1 normal doğum var şimdide 12 haftalık hamileyim 29 yaşındayım. Kilo hiç bir zaman almadım bebeğim sağlıklı büyüdü hepsinde. Ama ne yaparsam yapım su hafif ayva göbek gitmedi 😂😂😂 delleniyorum bazen . Eşim birşey olmaz böylede güzel seviyorum desende. Ben diyorum senin için değil ki bir kadın kendi piskolojisi için istemiyor böyle karın. İlla eşime mi yani kendimede güzel gozukmem lazm :) 48 kilo ile hamile kaldım şuan 50 . Bakalım bu hamilelikte sonuç ne olcak 😂
Elotyy Prensesannesi14 ben yapılıyım zaten ben dedim çok alırım heralde ama bünye çok almadı bide bulantısıda olmadı ama bol şu içtim çok içim yandı daka başı su oda yağ yaktı idrarda farkettim
Asya2838 Prensesannesi14 bisey yapmadim canim yemek fazla yemedim sütüm olsun diye su çok içtim öyle verdim 2 kilo fazlam kaldi oda gider inşallah 62 kiloyum şimdi 60 kiloyla hamile kaldim
Rzllyldz Asya2838 Bende 26. Haftadayım kilo konusunda çok kaygılıyım sezeryan sonrasında inşallah sizin gibi bende kilo verebilirim son üç ayım var 10 kilo aldım bile şimdiden son aylarda daha çok alınıyormuş veremezsem kilolarımı diye çok endişeleniyorum 🥲
Prensesannesi14 Asya2838 bende aynı senin v gibi 60; la hamile kaldım 67 yim şu an 25 gün oldu doğum yapalı doğuma 75 le girdim
Prensesannesi14 Asya2838 sütun yetiyor mu peki ben az yemek yiyince sanki sütum yetmiyor bende çok su iciyitumy günde en az 3 lt
Asya2838 Rzllyldz benim normal doğum oldu cnm zaten 14 kilo aldim hamilelikte 2 ay 4 gün oldu doğum yapalı 12 kilom gotti şükür inşallah sende verirsin🥰♥️
Rzllyldz Asya2838 normal doğum yapamayacak gibi gözüküyorum bebeğin eşi rahmin çıkışını tamamen kapatmış doktor normal doğurman imkansız dedi sezeryan hiç aklımda yoktu ama nasip işte normal doğum olsaydı bu kadar belki kafama takmazdım doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama sanki sezeryan olanlar daha çok zorlanıyor doğum sonrası kilo verme konusunda
Prensesannesi14 Rzllyldz evet daha çok zor bende farkettim sezeryanli olarak doğumdan çıktım bir hafta sonra bile hala sanki 6 aylık hamile gibiydi göbeğim hiç gitmedi
rumeyshaan Prensesannesi14 25 gun once dogum yaptim 84 ile doguma girdim su an 71 kiloyum 60 ile hamile kalmistim bu kadar kilo almamsaki sebep de odemdi zaten su an 71i kirmaya calisiyorum cok erken davraniyorum sanki ama vermek istiyorum bir an once
Asya2838 Prensesannesi14 bende öyle ama şükür 12 kilo verdim herhalde sezeryandan sonra verilmiyor ben normal yaptim ama 2 aya yakın 12 kilo gitti 62 kiloyum suan
Asya2838 Prensesannesi14 yetiyor şükür cnm şimdilik ama dediğim gibi büyüyünce yetmemeye başladı 3 aylik olacak