Ayssee20 Erkek bebekleri geç mi dogar ben şuan 39+1 deyim ve gerçekten zor geçiyor şu günler gününü bekler mi erkekler
Tugcecan26 Ayssee20 bende şurda bekleyeyim daha 35+2 deyim şimdiden zorlanıyorum 37 38 gibi gelir inşallah diye dua etmeye başladım 🙈😅😅
naz_ozz Ayssee20 bende 37+1 gerçektende bu haftalar zormuş diyolardı inanmazdım çok zorlanıyorum artık hareketler baya kısıldı bebek durmuyor çok acıtıyor artık ne zaman gelecek kendi bilir🤭😂
Seyhan494 Ayssee20 39+4 deyim kız bebegim erkek kız bence fark etmiyor doğurmak için bir çok şey yapıyorum ama daha doguramadım 😅
Youngmotherr Ayssee20 of bende 39+1 im erkek bebeğim ve gelmiyor ne yaptıysam… perşembe randevum var inşallah gelir
Ayssee20 Tugcecan26 ya gerçekten cok zorlu geçiyor ne uyuyabiliyosun ne yürüyebiliyosun cok değişik bişi 🥰 sizede oluyormu bilmjyorum ama bi taraftan da benim bedenimden ayrilacak diye de uzuluyorum
Tugcecan26 Ayssee20 şimdilik zorlandığım için bi an önce doğsun diyorum son günlerde muhtemelen üzülmeye başlayacağım sizin gibi 🙈😅
Ayssee20 naz_ozz aynen kendileri bilecek 🤣ama heycan verici gerçekten 🤣❤️sadece uykusuzluk beni yoruyor ben hiç uyuyamıyorum
elifesinylcn Bende cumartesi kontrole gittiğimde haftaya doğurursun sen dedi doktorum😂 bekliyorum bakalımm 11 dk sonra 38+3 olacağımm🥲 adet sancısı gibi düzensiz sancılar dışında farklı bi durumum yok şimdilik, bekliyoruz😍
Ayssee20 Youngmotherr a elifesinylcn benimde ayni şekilde adet sancısı gibi oluyot onun dışında yok ama bende ne nişan geldi ne su ne de agri bebegim gelmek istemiyor sanirim 39+5 gircem
Ayssee20 Tugcecan26 evet cok iyi anlıyorum gerçekten cok zor geçiyor keyfini çıkarın diyolar ama çıkmıyor gibi bişi
Ayssee20 Youngmotherr benimde cuma randevum var bakalim benimkiside gelmek bilmiyor🤣🥰cani istemiyor sanırım
Mrverkt06 Ayssee20 benim ki kız 39+1 deyim sözde kızlarda erken gelir hepsi hurafe yalan bence psikolojim bozuldu etrafımdaki cahiller geç kaldı diyip duruyor. Daha 40. Haftaya girmedim belki 41 i bulacak herkesin bebeği doğumu farklı şu cahiller ortadan kalksa rahatlicaz
Ayssee20 Mrverkt06 tabikide herkesin farklı doğumu boşver sen o diyenlere kulak asma heycanini yaşa 🥰❤️
elifesinylcn Ayssee20 bende de su falan gelmedi de muayene sonrası doktor nişanda ağzındaymış zaten o da geldi dedi🥲 kanaman olabilir dedi hatta bi kaç gün. Ama hala klasik sancılar dışında ne bi kanama bi kramp ağrı yok hala😅
bendeanneoldum_ Ayssee20 ben de 38+0 baklm geç gelir diyolar ama belli de olmaz her an tedbirli olalım
Ayssee20 naz_ozz insallah 🥰sizlerinde korkuları oldumu yada oluyormu sorumluluktan korkuyomusunuz benim ilk bebegum olduğu için korku cok yaşıyorum nasil bişi olduğunu bilmedigim için sanırım
naz_ozz Ayssee20 Benimde ilk evet bendede var nasıl olacak acaba diye hep düşünüyorum ama inşallah çok güzel bir şekilde büyüteceğiz🤭🙂
Mrverkt06 Ayssee20 gram korkum yok yanımda kimse olmasın kendim bakarım diyorum hatta kimseye güvenerek çocuk yapmadık sonuçta etrafımdaki insanlar beni daha da sinirlendiriyor 😂