SSVD yapıp suni sancı alan var mı ?
Arassimo hangi şehirdesin bilmiyorum ama Konya Medicana sezaryen 14 ssvd 21 Ağustos ayı. Bir de özel ebe istiyor o da 4 bin. Yani fark var arada baya
Merve20 suni sancı önerilmiyor rüptür riskinden dolayı diretmeyin .
Merve20 yok hiç önemli değil. 39 hafta 4 günlüktü
- Düzenlendi
Arassimo iki dogum arası 26 aydi. Hayir çok rahattı iri bebek olmasa dikisim bile olmayacaktı. 3 dikisim vardı . Doktorum çok hafif doz rahim açıcı da verdi çünkü süreç uzamışti ben yorulmuştum hatta Bi ara pes etmiştim 😂 normal doğum fiyatının üzerine 1800 daha eklendi ssvd icin 18 bin 600 civari odedim
Merve20 ssvd ney
Hilalgurce sezaryan sonrası vajinal doğum demk.
Arassimo antalyada memorial le birleşen bir hastanede yaptım çok da memnunum doğum konusunda çok iyi bir hastane . Normalde doğumlar her ikisi de 16.500 du ben 18 bin 600 ödedim içinde ek sadece kan tahlili ucreti var 350 tl gibi bir sey
Bebek_cund_annesi ben anlamadım siz evde kendi kendinize mi doğum yaptınız ?
Bebek_cund_annesi özel değilse neden evde doğum yaptınız merak ettim
Arassimo guzel geçti evet. En önemlisi doktor bence . Doktorunuz da gerçekten normal Doğum taraftarı bir doktorsa size yardımcı olacaktır. İlk bebeğimde 8 cm açıklıkla sezaryene girdim. Sezaryen olmak istiyorum demiştim artık çok bunalmistim. Hemen de aldı doktor. O da aynı hastanede bir doktordu. Hiç bir serum vs takilmamisti. Bu doktorum ağrı kesici sakinleştirici vs yapabileceği her şeyi yaptı
Bebek_cund_annesi ebe falanda mı yoktu yani aayyy hayalimdeki doğum😂🙈 biraz anlatırmısınız nasıl yaptınız binevi doğum hikayenizi merak ettim🙈