• Doğum
  • SSVD yapıp suni sancı alan var mı ?

Kızlar 39+3 olduk sıfır açıklık doktorum 41 e kadar bekleriz olmazsa sezeryan dedi. Suni sancı ssvd de pek sıcak bakılmıyor biliyorsunuz. Ama ben yine de gelmezse bebek denemek istiyorum ..
suni ile ssvd yapan var mu

Merve20 benim doktor gelmezse az bi miktar vereceklerini soylemisti instagramda semra özer var o da veriyor inceleyebilirsiniz

Merve20 benim doktorum eğer gelmezse fitille başlatacaktı. Ssvd yapacağım için suni sancı veremeyiz demişti. Ama çok şükür kendi sancımla doğurdum. Merak etme stres yapma. Bana 1 gün sonraya yatış verdiler doğumu başlatmak için o gün gece kendi sancımla 41+1 de doğurdum

Ben 2 sezeryan dan sonra 3 çocuğunu zorunlu koşullardan dolayı evde kendim doğum yaptım. Uzaktan ebemim dediklerini yaptım. Bol bol sıcak tarçınlı çay içtim her sabah zeytin yağı içtim. Ve şırınga ile vajinadn da içeri gönderme yaptım. Hiç oturmadim sürekli merdiven çıktım. Ve sıcak suda duş aldım. Harika ama harika bir duygu gerçekten. Sezeryandan sonra normal doğum yapmak . Dünya varmış diyorsunuz. Ve hiç yırtılmasız oldu. Doğumunu anlatsam o kadar imkansız birsey imkan dahiline girdi ve kızım doğdu. Rabbim sizlerde kolaylık versin 🌸

Çok hareketli kalmaya çalıştım son ana kadar. Sıcak çayların tüketimi son aylarda çok iyi oluyor. Salata vs. Gibi şeyleri hep özellikle zeytinyağlı yedim. Benim nisanim gelmişti ama sancım yoktu. O sıra merdiven inip çıktım ve tarçın çayı çok içtim . Sıcak duş aldm. Ben Mısır’da yaşıyordum eşimin işi gereği eşim 1 aylık göreve gitmişti. Kimsede yoktu. Gitmesinde mecburiydi. Bana dediler hastanede sezeryan olacaksın ilk ikisi sezeryan . Kimsem yanımda yok diye korktum 😔 bebeğimi ya kaybederlerse diye bide 2 kızım daha var kime birakcaktim vs. Rabbim kolaylaştırdı. Evde doğum yaptım

Şırıngaya çekiyorsunuz içeri boşaltıyorsunuz. Gerçekten normal doğumu çok kolaylaştırıyor

Bebek_cund_annesi amin amin ne güzel bi doğum olmuş maşaallah 🥹 tarçınlı suyu hiç denememiştim. Çok hareketli gebelik geçiriyorum sürekli yürüyüroyum, pilates yapıyorum. Ev işi ve 4 yaşımdaki kızımın peşinde koşturmaktan zaten oturmuyorum. Ahududu yaprağı çayıda içiyorum . Ama tarçın dememiştim hemen deniycem

Asyos34 ssvd ye riskli demiyor sadece suni sancı vermek biraz risk oluşturuyor h açılma olmayınca . Doktorum ssvdyi çok güzel destekliyor

Goncadgy Semra hocayı takip ediyorum suni sancı verdiğine dikkat etmemişim teşekkürler inceleyeceğim

Milkshaker ya ne güzel , inşaallah benimde kendi sancılarım başlar üstüne düştükçe olmuyor sanırımmm

Asyos34 ssvdyi desteklemeyen diğer doktorum bahsetti. Zaten ben her türlü bilgiyi önden edinerek gittim kararlı olduğumu görünce doktorumda destekledi.
              4 sene geçtiği için ve rahim duvarım yeteri kadar iyileştiği için hiç olumsuz bir durumdan bahsetmedi

Ben ssvd yaptım 22 gün oldu. Toplam surecim su gelmesinden itibaren 15 16 saat sürdü. Doktorum çok düşük dozda hızlanması icin suni sancı verdi. Suni sancıyla beraber de sakinleşmem agrimin azalması için bir ilaç daha karıştırdı seruma. Her ikisini beraber aldim zorlanmadim hatta yarı uyur pozisyona geldim Bi 3 saatim o şekilde geçti.

mommysss1 peki öncesinde açılmanız var mıydı yoksa sancı ile birliktemi başladı

Merve20 cati muayenesinde doktor 1 parmak diyebiliriz demisti . 3 gün öncesinde Nisan geldi. Nisandan sonra düzensiz adet sancisina benzer belki daha hafif sancim oluyordu. Şu geldikten Bi 3 4 saat sonra yüzümü değiştiren sancılarım başladı. Gitgide sıklaştı

mommysss1 kaçıncı haftanızda yaptınız peki doğumu çok soruyorum kusura bakmayın 🌺