elifcicek_07 Kilolu hamile kalınca maks. 6 kilo alınıyor diye duymuştum forumda yani kilolular çok kilo almıyormuş hamile kalınca
Esores Boyum 1.70 116 kilo ile hamile kaldım şuan 33.haftamdayım 123 kg 7 kilo aldım ama zaten kiloluyum doğumdan sonra sıkı rejim yaparım die dikkat etmedim hep yedim
gecemsen Esores Bende 106.7 ile hamile kaldım şuan daha çok küçük 8 haftalık ben tedavi ile hamile kaldım 118 kilodaydım tedavi süresi içinde verdim tüp bebek ile oldu benim de inşallah ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏼🤲🏼
mamyfat93 Esores kilolarımız yakın o yüzden sordum. Zor olurmu kilolu olmak bilmiyorum ve korkuyorum açıkcası.. İlk normal olması avantaj ama tabi . Ben ssvd istiyorum inşallah başarabilirm 😇
Aynurum Cimbomlu190553 93 kilo ile gebe kaldım 24 haftadayız hala aynı kilodayim. Stres müthiş istah kesiyor ve yiyemiyorsunuz 😔
Htc6138 Cimbomlu190553 25. Haftadayım 92 kg hamile kaldım şuan 90 kg ım özel bişe yapmadım ama bulantım hala geçmedi bide önceden çok hareketsizdim şimdi yürüyüş yapıyorum öyle 🤗
Yagmure Cimbomlu190553 170 boy 89 kiloyla hamile kaldım 33+4te 94 kiloyum bakalım kapanışı nasıl yapıcaz 😊 ( 6 ay mide bulantısından bildiğiniz aç gezdim 🤦🏼♀️)
snyulk Bbusra_24 online diyetisyen her hafta farklı liste gönderiyor ama genel olarak beyaz ekmek şeket vs yok çavdar ekmeği tam buğday ekmeği var aralarda meyve kuruyemiş ara öğün akşama etli yemekler var
aysenr9918 Cimbomlu190553 31+5 haftalık olduk 82 kilo ile hamile kaldım şu an 89 kiloyum toplam 7 kilo aldım gebeliğimi öğrendiğim günden itibaren kahvaltı ve akşam yemeği olarak iki ana öğünüm oldu kahvaltıdan 4 saat sonra ise ara öğün yaptım kuru kayısı kuru incir veya ceviz tükettim akşam yemeğine kadar bu şekilde oldu.Akşam yemeğinden sonra çok acıkırsam da yoğurt süt veya bir adet meyve yedim çok nadir canım çekerse kaju fındık fıstık yedim bebeğimi zayıf düşürmeyecek şekilde beslenmeye çalıştım şu anda bebeğim kilolu Maşallah güzel beslenmiş
Ayce09 Gns3434 bende 95 ile kaldım 2. Gebelik ikiz 22. Haftamda 99 kiloydum inşallah fazla almayız ilk doğumumda 87 ile kalıp 107 doğuma girmiştim 107 gördüğüm için fazlasını istemiyorum dikkatte etmiyorum 😂
hunilimom Cimbomlu190553 ilk gebelikte 86 ile.hamile kaldım 25 kilo aldım ama yedim yani hayvan gibi 😂😂 ama.doymuyordum içimde kalmasın hamileyim dedim yedim doğurdum süt olsun aman canım çekti dedim yedim verdigim kiloları geri aldım ikincide 97 ile hamile kaldım 8 kilo aldım bunda yedim ama.almadim doğumdan sonra hemen 8 kiloyu verdim sadece ilk 4 ay mide bulantısı oldu çok ağır yemekler yiyemedim daha hafif şeyler yedim zaten 20. Haftada sonra almaya başladım onu da
Merve1616 Cimbomlu190553 85 kilo ile hamile kaldım.90 kiloya çıktım 32+5 teyim. Gebelik şekeri çıktı 2 aydır diyetisyen ile diyet yapıyorum.88 kiloya düştüm.Yani 3 kg aldım.
Eldgrn Cimbomlu190553 80 ile kaldım 107 ile doğuma girdim ne bulantı ne kusma tiksinti hiçbiri olmadı tadını çıkardım hamileliğin hicbirseyi kismadim forumdakileri gördükçe kasmadan her istediğimi yaparak geçirdim doğumdan sonra yarısını verdim yarısı kaldı emzirdigim için diyete başlamadım baslasam onlar çabucak gidecek bir ara denedim sütüm azaldı o yüzden bıraktım bebemden önemli değil sonucfs
Kdr03 En fazla alan benim heralde 73 kg dım testi yaptığım gün yani ondan öncesi 70 dim Şuan 94 kg oldum 35 haftalığım heran doğurabilirim tabi ama nasıl gider onu bilmiyorum nasıl aldım onu da hiç anlamadım 🤷♀️🤦♀️
Evlimutlucocuklu06 80 ile hamile kaldım 3 kilo verdim 18. Haftadayim bakalım İnşallah çok kilo almadan tamamlarım