Eceselo1759 Gamzeylkn merhaba doğumunuz sezeryan mı oldu normal mi ? Sezeryansa zorunlu mu kilo yüzünden mi acaba ? Lütfen yanlış anlamayın benimde kilom var 30. Haftamdayım daha doğumu konuşmadık ama bebeğim baş gelişli korkuyorum
Esracmm Kızlar o değilde, hamile kıyafetlerinzi nerden sipariş ediyordunuz merak ediyorum önerdiğiniz bir , alışveriş sitesi var mı karnım şiştikce heyecanlanıyorum😁❤️
Gmzkzk Esracmm ben elsivadan almıştım hamileliğim başında 4 5 tane eski elbiselerimde oluyordu öyle cıkarıyroum yazı 😂😂 pantolan falan giymek mümkün degil zaten 😂
Samiree Esracmm ben defacto,lcw’den tisort,elbise,pantalon filan aldim 14 haftalikken 20 olduk halaa giyorumm🙃
User22 Cimbomlu190553 80 kilo hamile kaldım ilk 3 ay 4 kilo verdim suan 4. Aydayım daha almadım bundan sonrası nasıl ilerler bilemiyorum çok kilo almamam gerekiyo
Esracmm Samiree önemli olan büyük beden almamız yani bende öle yapacağım mutlaka tesekkur ederim 😁hep kararsızdjm da acaba her ay ay mı alsam dihe
Elifkrdnz Cimbomlu190553 81 ile hamile kaldım şu an 27. Haftamızdayız 84 kiloyum ilk aylarda çok bişi yiyemiyordum şu anda da rutin besleniyorum çok dikkat etmiyorum açıkcası ama bol bol meyve yiyorum.
snyulk Cimbomlu190553 80 ile kaldım hamile doktorum bu şekilde girmezsen doğuma daha iyi olur dedi kilo vermem için liste verdi, ekstra diyetisyen aldım 77 küsüre düştüm 9+4 teyim şuan 🤭
Elifyarenn Cimbomlu190553 açıkçası fazla dikkatli değildim ilk 7 ay hamburger pizza yemedim sadece onun dışında 97 ile hamile kaldığımı öğrendim iştahsızlık ile 94-93 e düştüm en son tartıldığım da 103 kiloydum doktor sen değil bebek kilo alıyor demişti. Şuan son ayımıza girdik doğuma 23 gün var bakalım nasıl olacak 🙏🏻
Zeymerr Cimbomlu190553 bende 80e ramak kala 78le hamile kaldım şuan 93 oldum 37 haftalığım 🤷🏻♀️ ben boğazımı tutamıyorum gece acıkmalarım var oda kilo olarak dönüyo işte inşallah doğumdan sonra gider fazlasıyla diye bekliyorum bakalım nolacak
2Mom2 Cimbomlu190553 ben 85-86 ile hamile kaldım ayan 37.haftadayım 96 kilodayım bu hamileliğim çok hareketli geçiyor o yüzden almadım bi de Tatlı yeme isteği yok hiç sanırm ondan inşallah doğumdan sonra 85 in de altına düşerim 😁
Haticeu 84 ile hamile kaldim 37 haftamdayim 97 kilo oldum hiç dikkat etmiyorum 6. Aya kadar çok kilo almadım 6. Aydan sonra kilo alımı başlıyor zaten
Canann1601 seyma3737 aslnda ben de şaşırdım az kilo almama çünkü ben de hep evdeym ailem başka şehirde eşimin ailesi de aynı sehirdeyiz İstanbul’dayız ama evlerimiz uzak gidemiyrm sıcaktan. Hareket etmek için plates topu aldım çünkü evde otura otura bsey yemese de insan hareketsizlikten kilo alabiliyor. Yarım saat de olsa hareket yapmak ise yarıyor cidden
Damlaalyz Ben ilk çocukta 48 le hamile kalıp 61 le doğuma girmiştim yani 13 kilo almıştım ve sonrasında 53 e düşüp şuan 56-57 arasında kaldım daha da kilo veremiyorum şuan tekrar hamileyim korkuyorum 70 kiloya çıkacağım diye geri vereceğimi bilsem hiç sorun etmem ama veremiyroum da 47 48 kg dan yukarı cikamayan ben şimdi 60 70.kilolarda naparimmm🥲😂
Beyaz42 74 ile hamile kaldım 38+1 haftadayım şu an ve 91 kiloyum 😅 yarın doğumum var bakalım ne olucak